• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

27.04.2023

07:20

BUKTI RAT PEVAČICE IZNOSE PRLJAV VEŠ JEDNA O DRUGOJ! Maja: Bila si Bulićeva švalerka! Goca: Promeni lekove i začepi gubicu!

Informer, Privatna arhiva

Estrada

BUKTI RAT PEVAČICE IZNOSE PRLJAV VEŠ JEDNA O DRUGOJ! Maja: Bila si Bulićeva švalerka! Goca: Promeni lekove i začepi gubicu!

Podeli vest

Bukti rat Maje Nikolić (48) i Goce Tržan (48)! Pevačice se godinama javno prepucavaju, a novu rundu svađe započela je Maja tako što je javno optužila Gocu da je bila ljubavnica Ace Bulića!

Nikolićeva se svojevremeno zabavljala sa Bulićem, a posle raskida on se oženio i, prema Majinim rečima, varao ženu sa Tržankom!
- Goca me mrzi zbog toga što je svojevremeno čekala tri godine da raskinem vezu s jednim muškarcem, kojeg non-stop pominju u "Zadruzi" - rekla je Maja i potvrdila da je reč o Buliću, koji će uskoro ući u rijaliti kao podrška bivšoj devojci Ani Ćurčić:


Drugari
Goca Tržan mi je uvek bila samo drugarica koju cenim i poštujem godinama
Aca Bulić

- Kad smo Aca i ja raskinuli, on je otišao u London da se oženi nekom drugom ženom. Bez obzira na to što smo se voleli, rekla sam: "Ne pada mi na pamet da budem s oženjenim čovekom." Ta naša priča je trajala tri godine, a Goca Tržan je s njim bila posle mene, i to je dok je on bio u braku! Razlika između mene i Goce je to što ja ne spavam s oženjenima, što izuzetno poštujem svetinju braka, decu i porodicu jer postim i pričešćujem se. Ona je margina srpske estrade koja spava s tuđim muževima i momcima. Čekala je da raskinem sa njim i da se on oženi da bi bila u šemi sa oženjenim čovekom!

Foto: Privatna arhiva

 

Kuguarka
Goca nije nikakva kuguarka, a ja izgledam isto kao i 2000. godine
Maja Nikolić

 

Bez kočnica


Nikolićeva se tu nije zaustavila, već je kritikovala i Gocin muzički talenat i izgled:
- Ljubomorna je na mene jer je ona pevačica u pokušaju, nikad nije dobila nijednu nagradu, a ja imam 26 prvih nagrada. Ona nije merodavna ni da mi drži mikrofon, a kamoli da me komentariše. Uskoro će izgubiti glas jer ne radi na njemu, za nekoliko godina više neće moći ni da peva, to tvrdim!


48 godina imaju Maja Nikolić i Goca Tržan

Ljubomorna je na mene jer je nikakav pevač i nikakva kuguarka! Uporedite moje slike sa 48 godina i njene. Imam 51 kilogram, izgledam isto kao i 2000. godine. Ako već neko treba da bude kuguarka, neka se ugleda na mene i vidi šta znači biti dobra riba!

Upozorenje


Goca se iznenadila kad je čula Majine teške optužbe, ali joj je žestoko uzvratila!
- Ta žena pod hitno da promeni terapiju, ova joj ne radi kako treba. Nek začepi tu gubicu više i neka me ostavi na miru! I neka uzima u usta nekoga ko će nasesti na ove njene govnarije! Poslednji put je upozoravam! Sledeći put će sve ovo da dokazuje na sudu - rekla je Tržanka.

Foto: printscreen

 

Ovako je počeo rat

Maja je objasnila zbog čega su ona i Goca godinama u ratu:
- Svađa između mene i Goce počela je kad je ona, dok je bila u žiriju "Pinkovih zvezdica", desetogodišnjem detetu, koje je otpevalo moju pesmu "Odlazi", rekla: "Nemojte da pevate pesme Maje Nikolić, jer su to bez veze i retro pesme i nisu za ovo takmičenje." Koliko moraš da budeš glupa da kažeš da za takmičenje kao što su "Pinkove zvezdice" nije pesma koja je dobila tri prve nagrade i kojom sam počela karijeru?! Pljunula je po celoj mojoj karijeri!


I Bulić je naglasio da nikad nije bio sa Gocom.
- Goca Tržan mi je uvek bila samo drugarica koju cenim i poštujem godinama - kratko je rekao biznismen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija