• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.S

26.04.2023

21:54

MILE KITIĆ ZAPLAKAO NA PITANJE O ĆERKI ELENI! "Marta je brinula o njoj jer ja nisam imao vremena"!

printscreen

Estrada

MILE KITIĆ ZAPLAKAO NA PITANJE O ĆERKI ELENI! "Marta je brinula o njoj jer ja nisam imao vremena"!

Podeli vest

RTS i Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS) zajednički organizuju 5. Sabor narodne muzike Srbije. Na Saboru prisustvuju mnoge estradne ličnosti među kojima je Mile Kitić, koji je na pomen ćerke Elene počeo da plače.

Naime, pevača je sedma sila upitala koliko je bio prisutan u odrastanju svoje mezimice Elene na šta je pevač zaplakao. 

- Ponosan sam na Elenu kako je uspela u životu i čime se bavi. Marta je vodila računa o njenom odrastanju nisam imao vremena jer sam pevao - rekao je Kitić pa otkrio da li je ljubomoran na momke koji se udvaraju njegovoj ćerki

Foto: instagram printscreen/elenakitic/tv pink printscreen

Marta sa Elenom

- Marta joj je puštala filmove i mnogo razgovarala sa njom po tom pitanju, tako da je izrasla u vrlo pametnu i lepu devojku - bio je kratak pevač koji je progovorio i o svojoj penziji koju dobija iz Bosne

Foto: Miloš Rafailović

- Dobio sam penziju što sam uplaćivao radni staž u Bosni, primam 120 evra.

Šta je sve Mile ispričao pogledajte u video prilogu ispod teksta: 

Podsetimo, festival će se održavati tri dana, u utorak, sredu i četvrtak - 25, 26. i 27. aprila, na RTS-u. Ovog puta takmičiće se čak 32 kompozicije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija