• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

27.04.2023

09:48

NASLEDSTVO JE HTEO DA POKLONI U DOBROTVORNE SVRHE!? Saša Vidić u pismu otkrio svoju veliku želju, kreator osetio da mu se bliži kraj!?

printscreen

Estrada

NASLEDSTVO JE HTEO DA POKLONI U DOBROTVORNE SVRHE!? Saša Vidić u pismu otkrio svoju veliku želju, kreator osetio da mu se bliži kraj!?

Podeli vest

Modni kreator Saša Vidić je ostavio pismo u kojem navodno svoje nasledstvo želi da pokloni mladim i talentovanim modnim kreatorima!

Saša Vidić je iznenada preminuo u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi. Sahrana srpskog kretora biće sutra na Novom groblju u 14 časova. Od Vidića su se oprostili tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja. Naime, Vidić je poslednjih godina često putovao u Italiju, gde je posećivao gradove i razgledao nekretnine u želji da pazari stan.

Foto: printscreen

Saša Vidić, modni kreator

- Saša je ostavio pismo u kome sve nasledstvo poklanja talentovanim modnim kreatorima koji tek treba da se školuju za modnu industriju. On dobro zna koliko je njegov put bio trnovit, a uvek je verovao da talenat mora da ispliva, pa je tako maštao da pomaže mladima da lakše ostvare svoj san - otkriva izvor blizak Vidiću.

Foto: printscreen

Saša Vidić, modni kreator

Pred smrt je prodavao svoj stan na Novom Beogradu, jer je želeo da se preseli u Istru,a odatle da krene sa poslom u Italiji, gde je planirao da kupi više nekretnina.

- Nažalost, ništa od toga nije uspeo da realizuje, ali kada je shvatio da mu se bliži kraj, ostavio je poruka da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati budući mladi kreatori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Vidić je poslednjih godina često putovao u Italiju, gde je posećivao gradove i razgledao nekretnine u želji da pazari stan. Hteo da u Italiji kupi stan, a nameštaj mu dileri oduzeli da bi naplatili dug za drogu i nije imao novac ni za oskudnu ishranu a ni za lekove.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija