• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

28.04.2023

07:30

LEGENDARNI PEVAČ KAŽE DA UŽIVA U PENZIONERSKIM DANIMA! Kitić: Primam penziju 120E!

printscreen

Estrada

LEGENDARNI PEVAČ KAŽE DA UŽIVA U PENZIONERSKIM DANIMA! Kitić: Primam penziju 120E!

Podeli vest

Primam penziju 120 evra, otkriva Mile Kitić (71)!

Legendarni pevač, koji je na Saboru narodne muzike dobio priznanje "Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije", u intervjuu za Informer otvoreno je pričao o supruzi Marti Savić, ćerki Eleni, ali i o penzionerskim danima.


Ponosan
Žena mi dobro izgleda, ne smeta mi što objavljuje provokativne fotografije
Mile Kitić

Kako ste reagovali kada vam je ponuđen duet sa ćerkom?
- Nisam bio za to nikako, ali pokojni Laća Radulović mi je doneo odličnu pesmu. Sada sam srećan što sa ćerkom imam duet, jer će to ostati i kada se ne budemo time više bavili...
Zar ćete prestati da pevate?


71 godinu ima Mile Kitić


- Ja sam već u penziji, tako da mogu sebi da priuštim da prestanem da pevam jer sam se obezbedio. Inače, uplaćivao sam radni staž u Bosni i sada primam penziju od 120 evra!


Preplanuli ste, bili ste na odmoru?
- Bio sam kod supruge u Dominikani, rešio sam malo da je posetim. Bio sam tamo dva meseca. Što sam stariji, više mi prija da boravim tamo.

Foto: Miloš Rafailović

 


Marta je stalno u Dominikani, a vi ste u Srbiji. Kako održavate brak na daljinu?
- Navikli smo se. Trajemo dugo i među nama postoji poštovanje i razumevanje. Neka je tamo, da uživa, ovde kad dođe, samo kuka...


Elena peva Šemsine pesme

Kako Elena peva narodnjake?
- Odlično! Čuo sam je kako pevuši Šemsine pesme, oduševila me je, ali je razumem što se bavi drugačijom muzikom jer se vreme promenilo...


Da li vam smeta kada Marta objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama?
- Ne smeta mi, ponosim se. Što bi mi smetalo kad mi žena dobro izgleda?
Ko vodi računa o vašem stajlingu?

Foto: instagram printscreen/elenakitic/tv pink printscreen

 


- Marta i ćerka Elena, one se u to razumeju.
Nedavno se Elena požalila da joj je Mahrina ukrala ideju za pesmu. Da li ste je savetovali šta da uradi?


- Savetovao sam je da se ne prepucava po medijima jer nije ona ta koja treba da vodi rat s nekim, već autor pesme. Rekao sam joj: "Čim te neko kopira, znaj da si dobra". Ja mnogo putujem, pa je Marta preuzela ulogu savetodavca i odradila je to odlično. Elena je izrasla u divnu i kulturnu devojku. Verujte mi da ja češće tražim savete od nje, a ne ona od mene!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija