• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

28.04.2023

22:30

GOCA NE MOŽE NI STALAK OD MIKROFONA DA MI DRŽI! Maja Nikolić odgovorila Tržanovoj, pa se dotakla Ane i Zvezdana!

Printscreen You Tube/Hit Informer

Estrada

GOCA NE MOŽE NI STALAK OD MIKROFONA DA MI DRŽI! Maja Nikolić odgovorila Tržanovoj, pa se dotakla Ane i Zvezdana!

Podeli vest

Popularna pevačica Maja Nikolić za Informer priča da je komentar koleginice Goce Tržan da popije terapiju ne dotiče jer ona ne može da joj drži ni stalak od mikrofona. Nikolićeva je komentarisala i odnos Zvezdana Slavnića i Ane Čurčić.

Maja kaže da koleginicu Gocu ne shvata ozbiljno i ističe da je zabaljavljačica, a za sebe kaže da je istaknuti umetnik koji iza sebe ima puno nagrada i dostignuća.

Kako komentarišeš Gocu Tržan i novinske spekulacije u vezi sa tobom i Acom Bulićem?

- Aca Buluć je trenutno aktuelan zbog najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga". Izjave Goce Tržan odavno ne shvatim ozbiljno, jer komentari mogu da me pogode samo kada su upućeni od strane ozbiljnih pevača. To su pevači sa ozbiljnim muzičkim karijerama, sa nagradama i dostignućima. Dotiču me komentari pevača koji imaju više od jedne i po oktave glasa. Goca me ne zanima!

Koliko su te pogodile izjave Goce Tržan?

- Ne pogađa me ništa što ona govori, jer je ne shvatam ozbiljno, ona je zabavljačica i žena koja nema nikakva dostignuća u karijeri. Ja sam istaknuti umetnik, ona nije ni to. Svima je poznato da je u grupi "Tap 011" pevala samo Ivana Peters, a Goca samo refrene. Ona je neko ko nije postavio nikakve standarde, da bi mogla da me komentariše. Ja sam najmlađi istaknuti umetnik iz Srbije, do 25 godine sam sve postigla. Goci Tržan ne bih dozvoli da mi drži čak ni stalak za mikrofon, jer i to moraju da rade ljudi koji su talentovani i koji mnogo dobro pevaju.

Foto: Privatna arhiva

 

Kakav je Aca Bulić, kakav je bio vaš odnos?

- Aca Bulić je šmeker i veliki gospodin, sa njim je bio jedan divan period moje mladosti pre 25 godina. On je zaštitnik žena, imam jako lepo mišljenje o njemu, jer tako kako štiti sada Anu Ćurčić, tako je mnogo puta pomagao devojkama i ženama sa kojima ništa nije imao, jer je džentlmen i pravi muškarac.

Da li si uvek imala opasne i jake muškarce kraj sebe? 

- Nisam imala sreće, nisam imala kraj sebe baš jake muškarce. Imala sam samo jednom jakog muškarca kraj sebe, jer oni na početku pokažu svoju jačinu, a nakon toga posle manje od godinu dana vidiš ta je to samo prazan balon i da od toga ne ostane ništa. Ne ostajem i ne vezujem se za takve. Šta znači biti opasan? Za mene je opasan muškarac neko ko je intelektualno jak, neko ko je opasan u svom poslu, bilo čime da se bavi i neko ko ima visoke standarde i moralne principe, to je muškarac. Ne volim ljude sa druge strane zakona, nikad nisam bila sa kriminalcem. Poznajem mnoge, pevala sam im i nemam ništa protiv njih, imam poštovanja prema određenim ljudima iz kriminalnog miljea. Silom prilika sam mnoge upoznala, pevala sam u njihovim klubovima ili su dolazili na sve moje nastupe. Ja kada pevam ne biram ko će mi biti u publici.

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

 

Ima li Ana Ćurčić ima tvoju podršku, koga bi volela da vidiš kao pobednika “Zadruge”?

- Ana Ćurčić nema moju podršku uopšte, jer smatram da su se ona i Zvezdan sve dogovorili. Anđelu Đuričić vidim kao pobednika "Zadruge". Mislim da je Anđela žrtva Slavnića i njegove žene, jer su njih dvoje studirali predhodni rijaliti, našli su žrtvu. Ne opravdavam njen postupak, niti stvari koje je javno radila pred kamerama. Intimne  odnose i sve gadosti koje smo videli, ali smatram da se devojka zaljubila, ima samo 24 godine, treba joj oprostiti jer je žrtva dva ozbiljna manipulatora i prevarantma. Nema dovoljno iskustva! Ana i Zvezdan nemaju nikakvu podršku od mene. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija