• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.04.2023

13:25

PAPARAZZO! ŠIJAN I RODIĆKA PILIĆARE NA BAJLONIJU! Bračni par nadgleda posao, dok radnici rade! (FOTO)

Informer

Estrada

PAPARAZZO! ŠIJAN I RODIĆKA PILIĆARE NA BAJLONIJU! Bračni par nadgleda posao, dok radnici rade! (FOTO)

Podeli vest

Bračni par Šijan, Bojana i Mirko od nedavno uključili su se efektivno u biznis sa pilićima, pa zbog toga svake subote dolaze na Bajlonijevu pijacu gde imaju radnju.

Naime, oštro oko našeg paparazza uslikalo je Bojanu i Mirka ispred njihove radnje kako nešto razgovaraju, a zatim je mladi Šijan ušao u lokal i nadgledao radnike u obavljanju posla. 

Foto: Informer

Kako su pre nekoliko dana pisali mediji, Bojana se vratila porodičnom biznisu - prodaji pilića, a za tu svrhu iznajmila lokal na Bajlonijevoj pijaci, gde je rado viđena svake subote zajedno sa svojim suprugom Mirkom Šijanom, koji joj je velika podrška.

- Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve - otkrio je izvor za "Pink" i dodao da Bojana nakon porođaja ne staje sa radnim zadacima.

Foto: Informer

- Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo - poručio je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nethunter

pre 11 meseci

Kriminalci su džet-set za Vučićev kartel.

zoran

pre 11 meseci

Na bajlonovoj pijaci sve sami nakupci. A sada im stiglo pojačanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija