• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.05.2023

08:44

OTKRIVENO ČIME SE BAVI SUPRUGA DARKA LAZIĆA! Katarina ne živi na grbači svog muža!

Marko Đoković

Estrada

OTKRIVENO ČIME SE BAVI SUPRUGA DARKA LAZIĆA! Katarina ne živi na grbači svog muža!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić nedavno se oženio svojom devojkom iz rane mladosti, Katarinom, a mnogi su se pitali ko je ona i čime se bavi.

Katarina je sada sama odgovorila svojim pratiocima na pitanje koje je njeno zanimanje i time stavila tačku na spekulacije da je suprug izdržava.

Foto: ATA Images

Darko je ne izdržava... Lazić sa suprugom Katarinom

Na pitanje koje su joj postavili pratioci: "Čime se baviš", Katarina je jasno odgovorila:

- Radim u jednoj firmi kao dizajner, a uskoro izlazi kolekcija za novi brend s kojim ću u budućnosti sarađivati- napisala je Katrarina i tako svima stavila do znanja da ima svoje zanimanje.

Foto: Instagram/printscreen

A dok je supruga Darka Lazića odgovarala na pitanja o sebi, ali i o njemu, pevač je privukao veliku pažnju novom frizurom. Lazić se, naime, ošišao skroz na kratko te je jedno pitanje upućeno Katarini bilo vezano i za njegovu frizuru: "Zašto se Darko ošišao naćelavo?"

Na ovo pitanje Katarina je odmah odgovorila:

- Darko se ošišao jer u bolnici nije mogao svakodnevno da pere kosu i pravi frizuru kako je navikao pa mu je ovako lakše, a brzo mu raste kosa- napisala je Katarina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija