• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

01.05.2023

17:25

ISPAO JE BEDNIK, IZGLEDAO JE TAKO PITOMO! Oglasila se majka Nataše Šavije nakon što joj je ćerka pretučena, van sebe od šoka

printscreen

Estrada

ISPAO JE BEDNIK, IZGLEDAO JE TAKO PITOMO! Oglasila se majka Nataše Šavije nakon što joj je ćerka pretučena, van sebe od šoka

Podeli vest

Majka Nataše Šavije u velikom je šoku nakon što joj je ćerka pretučena, a za medije je otkrila da ne može da poveruje da je Stefan to uradio jer je delovao fino dok je bio u "Zadruzi".

Bivša manekenka i starleta Nataša Šavija trenutno se nalazi u KC Vojvodine nakon što ju je navodno pretukao Stefan Karić

Ona je doktorima otkrila da se incidnet dogodio u Vrdničkoj kuli gde su njih dvoje bili zajedno na svadbi. Šavija je zadobila prelom jagodične kosti, zbog čega mora da ide na hitnu operaciju. 

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Nataša Šavija i Stefan Karić

Povodom celokupne situacije se oglasila njena majka, Vera, koja ne može da poveruje šta se dogodilo njenoj ćerki. 

- Ma mi smo u šoku, kad smo čuli, trenutno smo muž i ja na Zlatiboru, prekidamo odmor i vraćamo se kući. Čula sam se sa Natašom, u bolnici je, a čuli smo se i sa doktorom. Jagodična kost joj je polomljena i oko povređeno. Moraće na operaciju. Mi ne možemo da verujemo kako je taj mladić mogao tako nešto da uradi Nataši. A izgledao je tako pitom, dok smo ga gledali u "Zadruzi". Stefan je ispao bednik - izjavila je Vera za Blic.

Nakon što su joj doktori odradili detaljne preglede, Nataša je za medije otkrila kako je izgledao ceo incident, kao i kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje. 

Foto: Darko Cvetanović

Nataša Šavija

- Sve se desilo kod toaleta, gde nije bilo ljudi. Nisam sigurna ni da li je u tom momentu tu u blizini bilo obezbeđenja. Dva puta me je tako jako počupao da su mi otpali pramenovi. Ja ne mogu da opišem koja je to snaga, ne znam da li se tako kači s muškarcima. Čovek mrzi žene, on je negativan prema ženama iako deluje kao cica mica. Pogotovo mrzi lepe žene. Bio je jako pijan. Lupio mi je takvu šamarčinu da mi se zamantalo. Tad je krenuo da izlazi napolje, ne mogu da se setim da li me je bacio na pod ili sam sama pala, htela sam da mu vratim, povukla sam ga za majicu, opet me je počupao i udario pesnicom. Zatvorilo mi se oko, ovo je katastrofa, čekam operaciju, još nisu precizno rekli kada će biti. Vratila sam se za sto da bi svi videli šta mi se desilo, ali me je obezbeđenje izbacilo. Bio je tu neki čovek, otpratio me je do taksija, ja sam otišla do bolnice i tada došla je policija. Trenutno sam loše, pljujem krv i ide mi iz nosa - rekla je Šavija za Kurir. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu
Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu

Međunarodna kampanja za zabranu nuklearnog oružja (ICAN) procenjuje da Izrael poseduje najmanje 90 nuklearnih bojevih glava u svom arsenalu i da povećava svoju nuklearnu potrošnju. U izveštaju koji ispituje rashode za nuklearni razvoj, ICAN je otkrio da je Izrael povećao svoju nuklearnu potrošnju za 2,4 posto, što je ekvivalent od 1,1 milijarde dolara godišnje.

17.06.2024

15:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija