• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

02.05.2023

18:52

JOVANA OTKRILA ŠTA RADI DOK KARIĆA TRAŽI POLICIJA! Javno podelila sve na svom profilu, uz misicu je i on sve vreme

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

JOVANA OTKRILA ŠTA RADI DOK KARIĆA TRAŽI POLICIJA! Javno podelila sve na svom profilu, uz misicu je i on sve vreme

Podeli vest

Jovana Ljubisavljević uživa na odmoru sa novim dečkom Bogdanom Srejovićem dok Srbiju potresa skandal koji je napravio njen bivši dečko Stefan Karić koji je u noći između 30. aprila i 1. maja prebio starletu Natašu Šaviju.

Bivši zadrugar Stefan Karić osumnjičen je za prebijanje Nataše Šavije u noći između 30. aprila i 1. maja, nakon čega je, usled teških telesnih povreda, starleta završila u KC Vojvodine.

Sve se dogodilo na jednom privatnom veselju, tačnije svadbi u etno-selu Vrdnička kula, gde je Karić bio jedan od zvanica, a Šavija njegova pratilja. Nataša se trenutno nalazi u KC Vojvodine, gde čeka operaciju, dok se Kariću od te noći gubi svaki trag.

Foto: printscreen

Stefan Karić i Nataša Šavija

Za to vreme, Stefanova bivša devojka, Jovana Ljubisavljević uživa u vezi sa svojim partnerom, Bogdanom Srejovićem. 

Njih dvoje su neko vreme krili vezu, iako su više puta u javnosti viđeni zajedno, sve do pre par dana, kada je bivša misica potvrdila njihovu romansu. 

Foto: printscreen instagram

Jovana Ljubisavljević, Bogdan Srejović

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla je bivša zadrugarka kroz osmeh.

Jovana se još uvek nije oglašavala po pitanju situacije u kojoj se našao njen bivši momak, a po objava na Instagram profilu možemo zaključiti da to nju uopšte i ne zanima jer ona uživa sa Bogdanom. 

Ona je prvo na svom profilu podelila sliku sa Srejovićem, kako poziraju u bademantilima, a ubrzo nakon toga su usledile fotografije sa bazena, kao i iz izlaska. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija