• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.05.2023

10:20

NE MOGU DA PODNESEM DA GLEDAM KAKO GA HAPSE! Osman Karić očajan, danas će mu sinu staviti lisice na ruke!

printscreen

Estrada

NE MOGU DA PODNESEM DA GLEDAM KAKO GA HAPSE! Osman Karić očajan, danas će mu sinu staviti lisice na ruke!

Podeli vest

Osman Karić, otac Stefana Karića, u velikom je strahu jer misli da će mu danas u Sremskoj Mitrovici uhapsiti sina, zbog sumnje da je prebio straletu Natašu Šaviju.

Stefan i Šavija su prisustvovali jednom zajedničkom veselju, nakon kojeg se navodno desio incident i Šavija je završila sa teškim telesnim povredama u bolnici. 

Stefanu se gubi svaki trag, a povodom celog  slučaja njegov otac Osman Karić oglasio se jutros za naš portal potpuno očajan jer misli da će mu danas sinu staviti lisice na ruke.

- Dve noći nisam spavao teško mi je, neću ići u PU Sremska Mitrovica jer ne mogu da podnesem ako ga zatvore, a sigurno će ga zatvoriti. Meni kao roditelju je to strašno da gledam - rekao je Osman Karić za "Informer". 

Foto: printscreen

Podsetimo, Nataša Šavija pretučena je pre dve večeri u Vrdničkoj kuli nakon čega je primljena u KC Vojvodina gde joj je konstatovan prelom jagodične kosti i brojne povrede, nju je navodno pretukao Stefan Karić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Teško ti je da gledaš kako hapse tvog sina nasilnika a nije ti teška činjenica da si ti onaj koji ga je vaspitavao? Lepo kaže narodna poslovica da iver nikada ne pada daleko od klade. Spremi pare pa da mu narednih 5 godina nosiš cigarete u zatvor.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija