• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. M.

03.05.2023

14:17

MOLIM KOLEGE DA RAZMISLE NAKON OVE TRAGEDIJE! Trudna Marija Mikić uznemirena nakon stravičnog masakra!

Informer

Estrada

MOLIM KOLEGE DA RAZMISLE NAKON OVE TRAGEDIJE! Trudna Marija Mikić uznemirena nakon stravičnog masakra!

Podeli vest

Stravičan masakr koji je danas Beograd zavio u crno nakon ubistva osmoro đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" koje je izvršio maloletni Kosta. K. (14), duboko je uznemirio i pevačicu Mariju Mikić koja je pred porođajem.

Vidno potrešena Marija, oglasila se za Informer i istakla da je važno da svako povede računa: i roditelji, ali i svi koji nešto objavljuju na društvenim mrežama. Mikićeva je posebnmo apelovala na svoje kolege da paze koji sadržaj proizvode i objavljuju:

Foto: Instagram/printscreen

Marija Mikić, pevačica

- Mnogo sam potrešena. Treba da se porodim svakog trenutka i ne mogu da skrenem misli sa ove tragedije. Ne poznajem nikoga ko je pretpreo gubitak u ovom strašnom masakru, iako se sve desilo u Beogradu, u gradu u kojem sam se rodila i odrasla. Nikada nije bilo ovako. Moj komentar na sve ovo je da se svi zapitamo šta plasiramo deci i na koji način. Muzičari, glumci, producenti, reditelji, na koji način je naša svakodnevica predstavljena u medijima i čemu su sve deca izložena? Sve ovo sigurno nije video u svojoj kući. MI mislimo da je bezazleno sve što gledaju i misle da je to normalno: društvene mreže i ceo sadržaj, mržnja koja se širi među ljudima... Molim sve kolege iz javnog života da dva puta razmisle kakve projekte prave, kakve spotove i pesme izdaju i kakav primer se daje omladini- kazala je Marija za Informer.

Foto: Tanjug

Policija ispred OŠ. "Vladislav Ribnikar"

Jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece, čuvara škole i dežurnu nastavnicu.

Kako smo izvestili, učenik sedmog razreda te škole došao je s pištoljem i pucao na drugare. Prvo je ubio čuvara, zatim nastavio svoj krvavi pir.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija