• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.05.2023

15:58

PREDAO SE STEFAN KARIĆ! Bivši zadrugar u policiju DOŠAO SA ADVOKATOM!

Instagram/printscreen

Estrada

PREDAO SE STEFAN KARIĆ! Bivši zadrugar u policiju DOŠAO SA ADVOKATOM!

Podeli vest

Učesnika rijaliti programa Zadruga, Stefana Karića optužila je starleta i Onlifens model Nataša Šavija da ju je pretukao, a on se sada nakon tri dana predao u policiji.

Naime, Šavija tvrdi da joj je Stefan Karić naneo teške telesne povrede, te da je zatim pobegao sa lica mesta, od kada mu se gubi svaki trag. Stefan je bio u bekstvu tri dana, a sada je rešio da se preda u policiji, u društvu svog advokata.

Od incidenta na svadbenom veselju u nedelju uveče, 30. aprila, rijaliti učesnik se nije oglašavao, niti je otišao u policiju, sve do danas.

Foto: printscreen

Pretučena Nataša Šavija

Podsetimo, starleta Onlifens model Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.

Ona je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, te danas čeka na operaciju.

Foto: printscreen

Nataša Šavija

- Stefan će se posle podne danas javiti u policiju, gde će biti zadržan, ali verovatno neće davati nikakvu izjavu. To su očekivanja, ali sad dok ne dođem tamo, ne bih da iznosim ništa. Tek će posle ići kod tužioca - rekao je Stefanov advokat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sini

pre 1 godinu

Govnoooooo. Umislio da moze da mlati i ubija koga pozeli. I Natasa je necije dete, neko zbog ovog pati jako. Ma koji crni advokati, dozivotnu za primer svim ostalim siledzijama.

zora

pre 1 godinu

AU, koja hrabrost. Covek pomislio da ce se izvuci bez prijave pa kad je video da je vrag odneo salu hajde da se prijavi sam. Bilo bi mi zadovoljstvo da ovu djumaru vidim nakautiranu od pravog muskarca. On je naduvan ali nema mu..a zato mlati zene. Zene, drzite se podalje od ovakvih tipova, ne dozvolite da vas medene reci i lova naprave zavisnim od njih. Ko mlati jednom taj recidivira.

Lena

pre 1 godinu

Na snimku predaje se lepo vidi da pokušava da sakrije ruku u džep od pantalona, ali se ipak vidi zavoj i povrede na ruci. Mislio frajer da će nestati povrede i tragovi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija