• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.05.2023

11:00

NAKON MASOVNIH UBISTVA, MANEKENKA BESNA: Poštujem sve umrle saosećam sa roditeljima stradalih, ne zanima nas vaš stori!

Informer

Estrada

NAKON MASOVNIH UBISTVA, MANEKENKA BESNA: Poštujem sve umrle saosećam sa roditeljima stradalih, ne zanima nas vaš stori!

Podeli vest

Sofija Milošević se oprostila od žrtava nastradalih u masakru u Mladenovcu, a onda je osudila sve ljude koji uživaju po kafičima.

Lepa mankenka je priznala da se razočarala u društvo u kojem živimo, a najviše je pogađa što ljudi nisu ujedenjeni u ovako teškim momentima.

- Duša me boli, Bože, daj im snage - ispisala je Sofija na društvenoj mreži Instagram.

Sofija Milošević je ljuta na sve ljude koji su danas bezbrižno uživali u kafićima i koji se nisu dovoljno društveno angažovali. Manekenka ističe da je najvažnije razgovarati.

Foto: Informer

 

- Da li vas ovo ne interesuje jer se dogodilo u Mladenovcu, a ne u vašem dvorištu? Da se desilo u vašem, bili biste strašno uvređeni. Nas koji imamo empatiju i svest - ne zanima nas vaš stori iz kafića danas. Strašno. Lično imam potrebu da pričam o mrtvoj deci i nedužno stradalim ljudima. Zašto? Zato što ne želim da ovo nikada zaboravimo. Želim da uradimo sve što je u našoj moći da se ovo nikada ne ponovi. Zato što poštujem sve umrle, i makar mali deo se saosećam sa roditeljima stradalih, jer ne mogu da osetim tu strahotu kao što oni osećaju, želim da pričam o ovome. Dužni smo im svi to. Ne smemo dozvoliti da za deset dana svi zaboravimo ovo. Šta si danas uradio drugačije? da li si pričao sa svojim bližnjima? Da li si pričao sa svojom decom? svačija uloga u ovome je važna - poručila je ona.

Foto: Instagram/printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija