• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.05.2023

13:23

KARLEUŠA TVRDI DA JE OVO RAZLOG ŠTO SU UBICE NAPRAVILE MASAKR: Nisu krivi ni roditelji, ni društvo!

printscreen

Estrada

KARLEUŠA TVRDI DA JE OVO RAZLOG ŠTO SU UBICE NAPRAVILE MASAKR: Nisu krivi ni roditelji, ni društvo!

Podeli vest

Svakodnevne analize dvojice počinilaca najkrvavijih zločina u istoriji Srbije, Koste K. (13) i Uroša B. (20), dovele su i do ponekog zaključka, a svoj je javno objavila i pop diva Jelena Karleuša koja ne krivi ni društvo, ni roditelje, kao ni obrazovni sistem.

Jelena se i danas, kao i proteklih dana, obratila javnosti i istakla da krivca ne treba tražiti ni u televizijskom sadržaju, društvenim mrežama, sistemu ili u rodteljima:

Foto: Foto: Marko Đoković

Pevačica tvrdi da niko nije kriv... Jelena Karleuša

- Činjenice: Dva masovna ubistva u Srbiji su delo dvojice psihopata. To je duševno oboljenje. Poremećaj u mozgu. Bolest. Razumete? Kao kad neko ima kancer. Nema krivice ni u roditeljima, ni u društvu ni u školi. Psihopata se ne postaje gledanjem rijalitija. Ubica se ne postaje gledanjem ubijanja u filmovima i igricama. TikTok ne pravi ubice. Ubica se ne postaje odlaskom u streljanu. Zašto moje ili vaše dete ne ubija? Isto gledaju! Mi smo bolji roditelii? Ne, nego su naša deca normalna. Mali Kosta i ovai Uroš su jednostavno bolesni. Tvrditi da psihopate prave rijalitiji, igrice i filmovi je isto kao da tvrdite da od gledanja televizije ili društvenih mreža može da se dobije rak mozga. Ne može. Može samo da inspiriše. Ali samo nekog bolesnog. A od toga preventive nema. Njega može da izazove i pogled. Ni to. Tačka- napisala je vidno uznemirena Jelena. 

Foto: Instagram/printscreen

Pevačica je, kao i mnogi, uzrujana dešavanjima protekle nedelje koji su bez teksta ostavili čitav region nakon što je, najpre, maloletni Kosta K. usmrtio osam učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" i čuvara, a potom samo dan kasnije krvavi pir napravio i Uroš B. koji je ubio osmoro, a ranio 14 osoba u okolini Mladenovca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ratko

pre 11 meseci

prestani ti da laprdas puno i gledaj svoju porodicu a ne da imas j..... i da nam ti popujes o deci i braku . mrs klosarko jedna

Slovenac

pre 11 meseci

Veliki stručnjak Karleuša.Uplašila se,da više neće moći pokazivati deci i odraslim manijacima svoje ostarelo telo.Inače,kaže,da neki umsko bolestan čovek može,da se inspiriše,kada gleda rijaliti i slične bolesne emisije.Da svakako,ali zar mu treba dati šansu?

dera

pre 11 meseci

Blago onom ko te nije čuo !!! Ajd sad idi isplači se , možda ti lakne malo .

Voja

pre 11 meseci

Diplomirana gologuza prostakuša će da nam objasni gde je problem???

Tosic

pre 11 meseci

Ti si bolesna . Ti si olicenje naopakosti sa svim silikonima Sto imas. Menjas muskarce cesce nego gace I sad solis pamet drugima.

Marina

pre 11 meseci

Aj ne lupetaj gluposti žrno Imaš decu Ako je to problem nađi drugi posao

Gasa

pre 11 meseci

Samo kada nam je doktorka Karleuša to stručno objasnila. Sada smo shvatili to i možemo mirno nastaviti dalje sa zivotima. Zanima me jos da li doktorka ima i ordinaciju gde leči druge? Pesmom ne leči sigurno. U to smo se uverili.

jasmina

pre 11 meseci

To su dva degenerika, kad tad bi to uradili, samo bi nasli razlog. Sama izjava da se ne kaje, da je uzivao dok slusa krike, da mu je zao sto nije spisak precrtao do kraja... Znaci rec je o umnobolniku, psihopati...,a ne u maltretiranom detetu koga treba sazaljevati.

Dejan

pre 11 meseci

Zbog takvih kao sto je dotična nam se društvo nalazi gde se nalazi. Zabraniti medijsko prisustvo ovih plastičnih strašila.

dddedede

pre 11 meseci

zasto bi ikoga bolela ona stvar sta ova pevaljka ima da izjavi?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija