• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N.K.

08.05.2023

08:00

VOLELA BIIH DA DELIM KADAR SA NATAŠOM NINKOVIĆ! Katarina Živković priznala da bi htela se oproba kao glumica: Želela bih ulogu NEGATIVCA!

E-Stock

Estrada

VOLELA BIIH DA DELIM KADAR SA NATAŠOM NINKOVIĆ! Katarina Živković priznala da bi htela se oproba kao glumica: Želela bih ulogu NEGATIVCA!

Podeli vest

Pevačica Katarina Živković ističe da joj je velika želja da glumi u nekom filmu ili seriji, te veruje da bi se odlično snašla na velikom platnu.

Foto: E-Stock

Katarina Živković, pevačica

- Možda bih se, pored pevanja, bavila glumom jer mi to dobro ide. Pojedini moji spotovi su glumački veoma zahtevni, a ja sam se u svemu tome super snašla. Glumila sam sa lakoćom i veoma mi je prijao rad na setu. Međutim, snimanje video-ostvarenja tog tipa za mene nije izazov, jer je sve vezano za moje pesme, život... Kada bi mi se ukazala prilika da zaigram u nekom filmu ili seriji, volela bih da delim kadar sa Natašom Ninković, jer je ona jedna od mojih omiljenih glumica. Obožavam je - kaže Živkovićeva za Informer.

Njene koleginice Milica Pavlović i Milica Todorović oprobale su se u ulogama pevačica u istoimenoj seriji, ali Kaća kaže da bi ona volela da dobije rolu koja nema veze sa njenom profesijom.

Foto: Branko Pantelić

Katarina Živković, pevačica

- Ne bih volela da glumim pevačicu, već bih želela da se nađem u ulozi nekog negativca! To bi za mene bio veliki izazov! - objašnjava pevačica i dodaje da bi se za set temeljno spremala:

- Tražila bih savet i pomoć od nekoga ko je iskusan u tom poslu. Prihvatila bih sve sugestije kako bih što bolje iznela ulogu.

Bila sam zaljubljena u Bajagu

 

Kaća Živković kaže da je do ušiju bila zaljubljena u starijeg kolegu Momčila Bajagiću Bajagu.

- Kad sam bila mala, bila sam zaljubljena u Bajagu. Zvala sam ga Babajaga. Bio mi je najbolji frajer! - ispričala je pevačica u emisiji "Selfi intervju", koju možete pogledati na informer.rs.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija