• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2023

12:10

PRIZNALA DA SU JE VLASNICI KLUBOVA SE*SUALNO UZNEMIRAVALI! Marina Tadić otkrila užasno iskustvo sa početka karijere: Mnoga vrata sam zatvorila!

Instagram printscreen/marinatadic_official

Estrada

PRIZNALA DA SU JE VLASNICI KLUBOVA SE*SUALNO UZNEMIRAVALI! Marina Tadić otkrila užasno iskustvo sa početka karijere: Mnoga vrata sam zatvorila!

Podeli vest

Pevačica Marina Tadić otkrila je da je zbog toga što nije htela da bude intimna sa vlasnicima klubova naišla na velike probleme već na samom početku karijere.

Marina Tadić napravila je trogodišnju muzičku pauzu otkako je rodila ćerkicu Veru, ali je novom pesmom "Muške suze" najavila veliki povratak na scenu.

Nakon medijske ilegale za domaće medije je otvoreno govorila o majčinstvu, medijskoj ilegali, ali i seksualnom uznemiravanju koje je pretrpela na početku karijere, pa istakla da je zbog svog borbenog temperamenta zatvorila mnoga vrata.

Foto: Instagram printscreen/marinatadic_official

Marina Tadić, pevačica

Kakav je osećaj vratiti se na muzičku scenu?

- Osećaj je dobar i vraćam se sitnim, ali sigurnim koracima. Nedavno sam negde pročitala da sam poludela, ali nisam. Još uvek sam normalna, samo sam se posvetila sam majčinstvu. Novom pesmom "Muške suze" ponovo sam prigrlila muzičku scenu.

Mnoge žene iz javnog posla su progovorile o seksualnom uznemiravanju koje su iskusile tokom karijere. Da li si doživela nešto slično?

- Mnoga vrata sam zatvorila, jer nikada nisam pristajala na takvu vrstu ucene. Desilo mi se više puta da gazde klubova vrše pritisak da budete s njima, a onda vam blokiraju klubove koje drže. Muškarci su vrlo osvetoljubivi. Kada žele da se osvete, urade to bolje nego povređena žena. Pre 16 godina je gazda jednog kluba počeo da mi se udvara i pisao mi je pisma. U jednom trenutku pokušao je i da me poljubi na silu. Bila sam šokirana, gurnula sam ga, skočila i pitala ga da li želi da ga prebijem. Bila sam duplo manja od njega, ali spremna da se branim. Nisam razumela kako se osmelio na takav postupak, jer mu nikada nisam dala povoda i uvek sam na posao gledala profesionalno, bez ikakvog koketiranja.

Foto: Instagram printscreen/marinatadic_official

Marina Tadić, pevačica

Koje su bile posledice odbijanja?

- Kada se završila svirka poslao mi je poruku da nikada više neću pevati u njegovim lokalima, i naravno, nikada više nisam ni pevala. Zatvorio mi je vrata iako je poslovna saradnja bila fantastična, ali njegov ego nije dozvolio da pređe preko odbijanja. To isto se dogodilo na nekoliko drugih mesta nakon čega bi se potrudili da me izbrišu gde god mogu. Meni je bio važan posao, a njima da se svete, jer nisam pristala na njihovu zamisao da me iskoriste.

Koliko je to uticalo na tvoju karijeru?

- Tada sam sama sebi bila menadžer. Nisam imala nekog uticajnog menadžera ili čoveka koji bi stao ispred mene. Oni su jasno tražili to što žele, ja sam još jasnije išla protiv toga i bila blokirana, zaključana dobre dve godine. Borila sam se da se vratim pošteno, a bilo je jako teško. Žao mi je svih žena koje su preživele takvu torturu, sigurno su bile uplašene i mlade. Ne može svako da se izbori za sebe kao ja koja sam rođena kao džambas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

Obeležavanja Svetskog dana inflamatornih bolesti creva 2024. godine
Društvo

Obeležavanja Svetskog dana inflamatornih bolesti creva 2024. godine

Od zapaljenskih bolesti creva, u koje spadaju Kronova bolest i ulcerozni kolitis, u svetu boluje oko 10 miliona osoba. Za Srbiju nema tačnih podataka, ali se pretpostavlja da sa ovom bolešću živi oko 20.000 ljudi. U većini slučajeva bolest se razvija između dvadesete i tridesete godine života, a sve češće se javlja i u dečjem uzrastu.

17.05.2024

18:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija