• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

11.05.2023

07:20

PEVAČ OTKRIO KAKO SE OSEĆAO PRE IZLASKA NA SCENU! Luk Blek: Plakao sam sat vremena pre nastupa!

EPAIMAGES

Estrada

PEVAČ OTKRIO KAKO SE OSEĆAO PRE IZLASKA NA SCENU! Luk Blek: Plakao sam sat vremena pre nastupa!

Podeli vest

Luk Blek kaže da je pre nastupa u prvoj polufinalnoj večeri plakao sat vremena u hotelskoj sobi.

Pop pevač je u utorak uspeo da se plasira u finale Pesme Evrovizije, ali mu nije bilo nimalo lako, jer je sve vreme mislio na žrtve dva masakra u Beogradu.

 


Saoseća


Sve vreme mislim na žrtve masakra i njihove porodice

Luk Blek


- Mnogo mi znači što sam se kvalifikovao dalje, bilo bi mi žao da nisam. Taj uspeh posvećujem žrtvama masakra. Porodicama nastradalih želim da poručim da ostanu jake. Mnogo mi je teško zbog svega što se desilo. Pre nastupa sam plakao sat vremena u sobi, nije mi se izlazilo iz hotela, ali sam se potrudio da se što bolje pokažem na velikoj sceni, pred milionskim auditorijumom. Tokom nastupa sam sve vreme mislio na žrtve i njihove porodice i nimalo mi nije bilo lako - kaže Luk i dodaje da ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli da će se u Srbiji dogoditi nešto tako strašno:

Foto: Foto: ATA images

 

Skočio na kladionicama


Luk Blek je nakon prolaska u finale Evrovizije skočio na svetskim kladionicama. Srpski predstavnik je sa 17. skočio na 15. mesto, koje deli sa predstavnicima Hrvatske. Glavni favoriti za pobedu su Švedska i Finska, koje zauzimaju prvo, odnosno drugo mesto na kladionicama.


- Nakon masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dogodio se "efekat leptira". Ovaj zločin je uticao na mentalno zdravlje drugih ljudi, nakon čega je usledilo još jedno masovno ubistvo, u Mladenovcu. To se nikada ranije nije dešavalo u mojoj državi. U velikom sam šoku!


Finale Evrovizije na programu je u subotu, 13. maja, u Liverpulu sa početkom od 21 čas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija