• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.05.2023

08:32

OGNJEN OBJAVIO MININU FOTKU IZ KREVETA Voditelj prvi put pokazao devojku na svom profilu,  a ona FATALNA!

printscreen

Estrada

OGNJEN OBJAVIO MININU FOTKU IZ KREVETA Voditelj prvi put pokazao devojku na svom profilu, a ona FATALNA!

Podeli vest

Veza voditelja Ognjena Amidžića s njegovom koleginicom Minom Naumović dobro napreduje, a da je tako potvrdio je voditelj koji je objavio njenu fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Ognjen koji svoj profil na ovoj društvenoj mreži koristi u humorističke svrhe i na njemu redovno objavljuje fotografije svojih stopala, sada je sve iznenadio potezom kada je okačio sliku svoje devojke. 

Foto: Instagram/printscreen

S obzirom na to da par odnedavno i živi zajedno, rade zajedno u emisiji "Amidži šou", oni u slobodno vreme putuju. Njih dvoje su sada otišli u Istanbul, odakle su se oglasili na svojim profilima na Instagramu.

Naime, Mina je objavila svoju fotografiju iz kreveta, na kojoj je prekrila posteljinom pola lica, a Ognjen je uradio isto.

Inače, Ognjen nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovski krio je vezu sa mlađom koleginicom, međutim, nedavno je potvrdio da su zajedno, ne želeći da otkriva previše detalja iz njihovog odnosa.

Foto: Instagram Prntscreen, Marko Đoković

Ljubav cveta u Istanbulu... Mina i Ognjen

Ipak, nedavno se našalio na račun svoje devojke i pokazao dozu ljubomore kada je Mina u emsiji od Tijane Ajfon dobila provokativni kupaći kostim. Kada je video minijaturni bikini, Amidžić je prokomentarisao:

- Mina može da proba posle. Zanima me šta je Mina dobila, da li sme da nosi - govorio je Ognjen dok je otvarao poklon, a kada je video kakav je kostim, nasmejao je sve:

- Jako je lep. Može da nosi, ali kod kuće. Da ne izlazi baš u javnost i da se slika za Instagram- govorio je Ognjen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realna

pre 11 meseci

Ognjene, ti stvarno nisi normalan!!! Neznam dali bi ti pokojni tata bio ponosan na ovakvu tvoju glupost? Ovih dana je Srbija pogodjena sa tugom i tragedijom, a ti postavljas sliku tvoje ljubavnice pod jorgan planinom! Boli ona stvar nekog, tvoja plastificirana ljubavnica! U Sapcu i u normalnom svetu bi rekli, "zemljo otvori se". Mladi covece, leci se i ne zaboravi da i ti imas sina!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija