• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

11.05.2023

09:27

GLUMAC GRADI KUĆU BLIZU SLOBODE I VOJINA! Napustio Pariz, sad stiže u Čortanovce!

printscreen

Estrada

GLUMAC GRADI KUĆU BLIZU SLOBODE I VOJINA! Napustio Pariz, sad stiže u Čortanovce!

Podeli vest

Poznati glumac nakon razvoda i preseljenja iz Francuske, došao je u Srbiju da živi, a odlučio je da sagradi vikendicu u blizini Slobode i Vojina Ćetkovića u Čortanovcima.

Raša Bukvić odlučio je nedavno da pobegne od gradske vreve i svoj novi dom sagradi na selu. On već određeno vreme u Beogradu živi kao podstanar, pa je doneo odluku da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima, selu koje pripada opštini Inđija.

Foto: Informer.rs

Skućio se blizu kolega... Raša Bukvić

Njegovo imanje se, kako su pisali mediji, nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Njih dvoje tamo imaju vikendicu.

Raša Bukvić je rođen u Somboru, a studirao je u Beogradu. Radio je u Parizu i Los Anđelesu, gde je snimio brojne filmove sa inostranim kolegama. U Srbiju je odlučio da se vrati 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju "Besa".

- I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište. Sada mi je ovde dete, pa ovde treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio - govorio je za medije glumac.

Foto: Informer.rs

Posle razvoda od Marije Bergam vratio se u Srbiju... Raša sa bivšom suprugom

Glumac se vratio u Beograd i zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam. Međutim, sada je ponovo slobodan, pa je odlučio da mu baza bude van metropole.

Inače, glumac ima stan u Parizu.

- Generalno nisam prekinuo vezu sa Francuskom, već kada su krenuli korona i zatvaranja, prosto mi više nije prijao put i nekako sam se posvetio životu ovde - pričao je Bukvić nedavno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija