• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.05.2023

12:44

KAĆA GRUJIĆ PRVI PUT O SMRTI ČLANA PORODICE: Bilo je teško, jednostavno osobe više nema!

youtube.com/madeincapri

Estrada

KAĆA GRUJIĆ PRVI PUT O SMRTI ČLANA PORODICE: Bilo je teško, jednostavno osobe više nema!

Podeli vest

Pevačica Katarina Grujić retko govori o privatnom životu i samo povremeno na društvenim mrežama podeli fotografije supruga i ćerkice, te izbegava da govori o tužnim temama. Ipak, proteklih dana pričala je o smrti člana porodice i tuzi koju oseća iako je prošlo godinu dana.

Kaća je, gostujući u jednoj emisiji, ispričala koliko joj nedostaje baka koja je preminula prošle godine, a koja ju je odgajila. 

Foto: ATA Images

Katarina otvoreno o teškim trenucima...

- Baka je umrla pre godinu dana. To je bilo jako teško jer sam ja celo svoje detinjstvo pre nego što sam krenula u školu provodila sa bakom i dekom iz Trstenika – rekla je Kaća kroz suze.

Pevačica je otkrila da je ništa u životu nije pogodilo toliko i da je nakon njenog odlaska postala još svesnija koliko je bila vezana za nju.

- Iznenadila nas je njena smrt, jednostavno osobe više nema. Ne pamtim da me je nešto za mojih trideset godina pogodilo više od toga. Bila sam jako vezana za nju – ispičala je pevačica u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Ne eksponira supruga... Kaća i Gobelja

Podsetimo, Katarina je nedavno otkrila i zbog čega se ne pojavljuje često sa suprugom Markom u javnosti.

– On to nije nikada javno ni krio. Marko nije iz ovog sveta i nije da mu sveta. Mada ispoštovao je svaki put. Kada sam se ja porodila on je stajao ispred 10 novinara i davao izjavu. Nije hteo, ali je ispoštovao zbog mene. Tako da ovo je moj deo posla, dok ovo nije njegov deo posla i ja se ne bunim – rekla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17