• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Star/Republika

11.05.2023

21:30

ĐANIJEVA SLAĐA IMA VANBRAČNOG SINA! On ne živi u Srbiji, a ovo je istina o njihovom odnosu!

Printscreen You Tube

Estrada

ĐANIJEVA SLAĐA IMA VANBRAČNOG SINA! On ne živi u Srbiji, a ovo je istina o njihovom odnosu!

Podeli vest

Kralj bakšiša, poznati folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađanom Trajković ima dva sina, koji su mu podarili i unuke, ali i ćerku, a malo ko zna da Slađa ima vanbračnog sina.

Ne govori često u medijima o njemu, ali njen prvenac Nikola ima 29 godina i živi u Americi, a o njihovom odnosu se dosta spekulisalo, a zli jezici su svašta govorili.

Đani je prihvatio njenog sina, želeo je da ga dovede u Srbiju da živi sa njima, ali on nije želeo, jer je od malih nogu u inostranstvu.

- Pričalo se da Slađa krije da ima sina, da Đani i on ne razgovaraju i da to dete niko ne viđa, navodno je on pre ne znam koliko godina zamerio Slađi kako je obezbedila pomoć uz Đanija svo troje dece, a njemu nije dala ništa, ali to nije tačno. Ta tema jako boli Slađu da se priča kako sin traži Đanijeve pare i da su zato u lošim odnosima. Istina da se ne viđaju često, jer on živi i radi u Americi, ali dolazi on u Beograd i tad se vide. On je sa Milošem, Markom i Sofijom u kontaktu, čuju se, kao i sa Slađom, a Đanija baš voli. Kada su se Đani i Slađa venčali i dobili Miloša, Đani je njoj rekao da ako želi dete može da dovede da živi sa njima, ali je njemu u Americi bilo super, išao je u školu, imao drugare i ona nije htela da mu kvari iako je patila što nije pored nje. Tako da samo zli jezici šire priče da je odbacila dete.

Slađa je više puta istakla da nikada nije krila sina, pa je ispričala da su njena deca u kontaktu sa njim i da Nikola voli Đanija.

Foto: printscreen instagram/djanimusic

 

Nikada nisam krila, uvek kažem da imam četvoro dece. Đanija on gotivi, kao i Đani njega i deca ga vole i u kontaktu su. On živi i radi u Americi, završio je dva fakulteta, prelep, prepametan momak. Ja nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem, nema ni potrebe. Naš sin je momak, ostvaren, nije dete. Mnogo je godina prošlo kako ja nisam sa tim čovekom. Nikola kad može dođe u Beograd i tad se svi viđamo sa njim - ispričala je svojevremeno Slađa Trajković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 11 meseci

Bila postena ,sto bi rekli u kraju moje pokojne majke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija