• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T. M.

12.05.2023

10:57

ŠAVIJA SE OGLASILA POSLE JEZIVIH BATINA - Vidim na jedno oko, imam košmare, teme me boli koliko me je krvnički čupao! (FOTO)

printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Estrada

ŠAVIJA SE OGLASILA POSLE JEZIVIH BATINA - Vidim na jedno oko, imam košmare, teme me boli koliko me je krvnički čupao! (FOTO)

Podeli vest

Nataša Šavija tvrdi da i dalje trpi ogromne bolove nakon što je krvnički pretučena.

Nataša Šavija i dalje ne može da se oporavi od strašnih batina za koje je optužila Stefana Karića. Na društvenoj mreži Instagram je obećala kako će još mnogo toga otkriti  samo dok prođe sudski proces koji je trenutno u toj želji sprečava.

Foto: printscreen

Nataša Šavija


- Kada neko kaže: „Niko nije očekivao od takve dobrice, nešto mora da se desilo, da čujemo i njegovu stranu priče", zanima me kakva to strana priče, zaboga, može da bude, da opravda ovo?! A priča je bila u njegovoj glavi, verovali ili ne - napisala je ona, pa dodala:

Foto: printscreen

Nataša Šavija

- On zdrav, prav, ništa mu ne fali. Ja - težak prelom jagodične kosti, oko i vilica se spustili (reči doktora i zabeleženo u izveštaju), hospitalizacija, nesnošljivi bolovi posle operacije, infekcija rane ispod oka, na sve to svaki dan po bolnicama, infuzije, samo kašasta hrana i krevet. Vidim trenutno na jedno oko, a ishod neizvestan! Trauma, košmari... Kosu još ne smem da raščešljam, jer me boli teme kako me je krvnički čupao - naglasila je, pa naglasila kako za svaku povredu ima i nalaz, te izveštaj specijaliste.

Foto: printscreen

Nataša Šavija

- Je l' vam poznato posle nekog zločina da govore za zločinca: „Pa, bio fin, niko to od njega nije očekivao"? Tako bih vam uslikala izveštaje da vidite da sve što kažem je zaista tako! Ali verujte mi! Imam sve crno na belo, samo zbog sudskog procesa ne bi trebalo da objavljujem. Ali doći će dan i za to. Voleli me, ne voleli, mislili o meni loše, dobro, ja nisam bitna u priči, ovo ne sme da se radi! Niko ne bi hteo da gleda svoje dete u ovom stanju i da mora da ga neguje kao kad ga je dizao iz pelena. A o stanju moje porodice da ne pričam - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 1 godinu

Protiv sam nasilja u svakom smislu. Svako treba da odgovara za ono što uradi ali dajte molim vas nju boli teme 10 dana posle cupanja . Stvarno kao da smo mi debili . Kada sam bila mala bilo nas je četvoro dece i naravno da smo se svađali i cupali i boli lada te neko pocupa ali i najgore čitanje prodje bol za pola sata . Meni je dete stalo na kosu i ja sam sama sebi pocupala pramen iz korena i kroz sat vremena ništa. Da je rekla za oko da je seva i boli pa ajde da poverujemo ali ovo za kosu stvarno je smešno. Ja razumem da ona hoće da izvuče što veću odštetu i kaznu za pocinioca ali se onda bar raspitaj šta je realno da pričaš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija