• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer

12.05.2023

17:53

MUSTAFA ŽELI EMINI DA ODUZME SINOVE!? Pevačici bivši muž sprema novi pakao, ucenjuje je preko dece?

Estrada

MUSTAFA ŽELI EMINI DA ODUZME SINOVE!? Pevačici bivši muž sprema novi pakao, ucenjuje je preko dece?

Podeli vest

Emina Jahović u emotivnoj je vezi sa bogatim biznismenom, milionerom Kurtom Danijelom Santejom koji je takođe razveden i ima dvoje dece. Međutim, njenom bivšem suprugu pevaču Mustafi Sandalu se navodno to nimalo ne dopada, iako se i sam oženio.

Foto: Ivan Dobričić/Instagram/Mustafa Sandal

Mustafi se ne sviđa Eminin novi dečko...

- Mustafi je bolje da ćuti, jer ne plaća ni osnovnu alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, ali očito je zavist jača od savesti - počinje navodno izvor za Svet i dodaje:

Foto: Printscreen/Instagram

Emina Jahović, pevačica

- Čim je saznao da je Kurt upoznao i njegove sinove, počeo je da pravi haos! Pozvao je Eminu i rekao joj da ne želi da vidi tog tipa ni blizu svoje dece inače će je prijaviti socijalnim radnicima. Hoće navodno da uzme sinove sebi, a ni ovako se nije pretrgao od brige. Samo se bavi novom ženom koja očito i kumuje tome da on ne daje pare Emini. Što se tiče Eminine veze, ne žulja njega to zbog ljubomore, nego se hvata za slamku da joj sve presedne, jer njih dvoje nisu u dobrim odnosima već duže vreme. Znate i sami da se Emina javno žalila na njega, kao i da je objasnila da mu je dala i previše vremena, ali kako nije ispunjavao svoje zakonske obaveze prema deci, rešila je da sve probleme reši sudskim putem. Ovo što Mustafa sada radi klasična je osveta i zloba, međutim, Emina se ne peca na to i ne dotiču je njegove pretnje i ucene. Sa Kurtom se oseća voljeno i zbrinuto, a to je ono što svakoj ženi treba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija