• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2023

20:34

JOŠ JEDAN SPEKTAKL U NAJAVI! Jelena Rozga zakazala koncert u Novom Sadu!

Promo

Estrada

JOŠ JEDAN SPEKTAKL U NAJAVI! Jelena Rozga zakazala koncert u Novom Sadu!

Podeli vest

Nakon nezapamćenih koncertnih senzacija u zagrebačkoj i beogradskoj areni u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“, Jelena Rozga nastavlja put do srca svoje publike – i to u Novom Sadu! Jedna od najpopularnijih pop zvezda sa ovih prostora održaće veliki koncert na novosadskom Spensu, 28. oktobra, u organizaciji Skymusic-a.

Jelena je pre nešto više od mesec dana pred prepunom beogradskom Štark Arenom publici pripredila magično višečasovno putovanje kroz karijeru dugu više od dve i po decenije, nakon čega je rešila da obraduje i svoje fanove u Novom Sadu.

Foto: Live Production

Jelena je nedavno održala spektakl u Beogradu

- Meni je moja publika na prvom mestu i otud i odluka o koncertu u Novom Sadu. Želim da emocije koje sam doživela u Beogradu podelim i ponovo doživim, sa svojom publikom u Novom Sadu. Jako se radujem, verujem da ćemo svi uživati – rekla je Rozga.

Foto: Live Production

Beogradska publika bila je oduševljena njenim koncertom

Podsetimo, beogradski koncert bio je rasprodat dva i po meseca unapred, a Jelena je premašila sva očekivanja publike – u gotovo tročasovnom performansu demonstrirala je neverovatne glasovne mogućnosti i energiju na kojoj bi joj mnogi pozavideli, savršenu koreografiju, besprekornu scenografiju i najsavremenije audio-vizuelne efekte koje potpisuje Skymusic. 

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su putem mobilne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, kao i na prodajnim eFinity mestima – u TC Rajićeva u Beogradu i na blagajni Štark Arene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija