• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.05.2023

07:00

SVETSKA ŽENA MORA DA IMA MINIMUM 2 BRAKA! Jovana Jeremić ponovo šokirala izjavama: Ko zna koliko ću muškaraca imati!

Youtube printscreeen

Estrada

SVETSKA ŽENA MORA DA IMA MINIMUM 2 BRAKA! Jovana Jeremić ponovo šokirala izjavama: Ko zna koliko ću muškaraca imati!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije da planira više puta da se udaje, te je u emisiji Sanje Marinković istakla da nema uopšte određeni broj muškaraca koje planira u životu, već će o količini muževa odlučivati sudbina.

Poznato je da kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić ima brdo udvarača, zbog čege ni ona sama ne zna koliko će im samo još proći kroz njen život, što je sada javno i otkrila.

Foto: Youtube printscreeen

Jovana Jeremić

- Ja reprezentujem upravo takav stil života. Onog trenutka kada sam se razvela, ja sam uzela život u svoje ruke. Ne razmišljam više šta će ko da komentariše. Ja znam šta hoću, i ja sam uvek znala šta hoću, a šta neću. Moj život je moje remek-delo. Moja majka je mislila da ću je biti pravnica, i da ću ja imati jednog muža i troje dece. Ja sma oduvek znala da je to nemoguće. Od svega toga ja bih poželela samo to da imam troje dece - rekla je Jovana i dodala:

- Šta ću ja kad me vole muškarci! Samo bog zna koliko će ih biti još! Ja sam svetska žena, a smatram da svetska žena ima minimum dva braka. Ja ne pričam u emisijama ono što želim da mi se desi, ja uvek govorim onako kako jeste, zaključila je Jovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mnogo smo bre kivni

pre 1 godinu

Bravo Dragane J. Vučićeviću !!! Baš promovišeš prave porodične vrednosti.Treba svaka srpkinja da se ugleda na Jovanu Jeremić i Sanju Marinković. Kakav brak, kakava deca (eventualno jedno da se zadovolji taj biološki poriv) samo loooova. Samo keš, hedonizam, samoživost i prava koja joj pripadaju, jer su one jelte Bogom dane.U međuvremenu dok mame budu jurile za lovom, i bogatim partnerom, deca će da odrastaju sama, pa možda im padne na pamet da uzmu pištolj i pokažu mami da su živa, tako što će ubijati drugu decu. Ali, sve je to cena uspeha, karijere,našeg ulaska u civilizovana društva...sve dok Jovana i njoj slične podržavaju Vučića biće na naslovnoj strani, imaće publicitet kod tebe DjV. A Vučić će imati samo štete od takve "podrške" jer će mu normalna i pristojna Srbija baš zbog ovakvog polusveta koji promoviše, i vrednosti koje nameću, sve više okretati leđa.Puteve i fabrike Vučiću niko ne može osporiti ali nemože ni osporiti da je duhovno srozao srpsko društvo i sve moralne vrednosti promovišući ovakve pojave.

deda Raša

pre 1 godinu

Ovo ZLO je gore nego ono što se desilo u školi. Ona da bude uzor mladima? Država ćuti i čeka da se nešto desi a hapsi još golobrade.

Beograđanin

pre 1 godinu

Ovakvu je možeš voleti sat vremena. Dovoljno.

SerGilles

pre 1 godinu

Право питање је колико је мушкараца имала! Не рачунајући оне који су платили...

el schabanny

pre 1 godinu

ambiciozna Ljizanka zaboravila je lekcije iz predmeta knjizevnost, odeljak ,,Gorski vijenac'' . Da je podsetimo:,, cud je zenska smijesna rabota, stotinu ce promijeniti vjera, ne bi nasla sto joj srcu drago''....E tako se to lijepo i kulturno kaze a ne kao neke :,, primila je vise penisa nego sto je neko pojeo sladoleda'' sramota za Ljizane i Ljizanke.......

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija