• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K.

15.05.2023

07:20

ŠIROKO! KARLEUŠA NOVI DŽIP PLATILA KAO STAN U BEOGRADU! Ima masažere u sedištima i frižider, a samo za registarske tablice iskeširala stotine evra! (FOTO)

printscreen/Instagram

Estrada

ŠIROKO! KARLEUŠA NOVI DŽIP PLATILA KAO STAN U BEOGRADU! Ima masažere u sedištima i frižider, a samo za registarske tablice iskeširala stotine evra! (FOTO)

Podeli vest

JK, koja je već duže vreme najavljivala da će kupiti automobil, pohvalila se novim mezimcem na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša častila je samu sebe džipom od čak 183.000 evra! Pop zvezda pazarila je najnoviji "mercedes" AMG G-63, koji spada u jedno od najluksuznijih vozila ovog brenda.

JK, koja je već duže vreme najavljivala da će kupiti automobil, pohvalila se novim mezimcem na društvenim mrežama.

Foto: printscreen

Jelena Karleuša - voli dobre automobile

- Karleuša već sedam godina vozi "mercedes" kupe GLE 450, koji joj je 2016. godine poklonio suprug Duško Tošić. Da bi je iznenadio, bivši fudbaler je iskeširao 70.000 evra. Pevačica je zbog posla i privatnih putovanja "starim" kolima prešla hiljade kilometara, dosadio joj je i žarko je želela novi. Štedela je novac proteklih godinu dana i sad je konačno kupila novi model džipa omiljenog proizvođača automobila - priča dobro obavešten izvor za Informer i dodaje da "mala od skandala" nije pitala koliko košta:

Htela je bezbedan auto, pre svega zbog ćerki, s kojima često putuje. Ovaj džip ima blokadu motora, automatsko kočenje, senzor mrtvog ugla i vazdušne jastuke sa svih strana, čak i za kolena. Dodatan novac dala je i za personalizovanu registarsku tablicu, na kojoj su ispisani inicijali "JK". To zadovoljstvo je doplatila još 800 evra.

Foto: printscreen instagram/karleusastar

Jelena Karleuša - pohvalila se novim četvorotočkašem

Pored toga što brine o bezbednosti, Jelena se odlučila za najskuplji model i zbog dodatne opreme.

- Sva sedišta imaju grejanje, obložena su prirodnom kožom i masažerima! Svetla se prilagođavaju svim spoljašnjim uslovima, a tu je i kamera koja snima put, kontrolna tabla sa koje se reguliše ceo sistem u kolima, kao i odličan audio-sistem. Zanimljivo je da se retrovizor sam spušta pri hodu unazad, a brzine mogu da se menjaju na volanu. Čak je moguće kolima davati glasovne komande! Džip ima i mali frižider, kao i ostavu za čaše - kaže naš sagovornik.

Foto: printscreen instagram/karleusastar

Jelena Karleuša

 

 

 

- Kao prava Lavica, volim skupe stvari. Tako je i kada je reč o kolima. Obožavam dobre i ozbiljne mašine na četiri točka. Često sam na putu i znači mi da se vozim u sigurnom automobilu. Ali ne volim brzu vožnju. Kada sam za volanom, vozim pažljivo i nikad ne prelazim maksimalnu dozvoljenu brzinu. Kada me neko drugi vozi, uvek mu napomenem da obrati pažnju i da vozi sporije - kaže Jelena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 11 meseci

"Zanimljivo da se retrovizor sam spusta pri voznji unazad i da ima menjac brzina na volanu". Bas zanimljivo, pa to vec postoji kod svih vrsta automobila preko 15 godina.

Perica

pre 11 meseci

Ima jedna jevrejska kletva dabogda imao pa nemao. Takvi u starosti kad sve profućkaju kukaju na državu kako nemaju za hleb a sada se bahate.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17