• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević/Jelena Vujinović

15.05.2023

16:05

DALI SMO MU KROV NAD GLAVOM, KOLA, PARE I CIPELE! Đani i Slađa otkrili NAJSOČNIJE DETALJE na venčanju sina Marka!

Marko Đoković

Estrada

DALI SMO MU KROV NAD GLAVOM, KOLA, PARE I CIPELE! Đani i Slađa otkrili NAJSOČNIJE DETALJE na venčanju sina Marka!

Podeli vest

Radiša Trajković i njegova supruga Slađana otkrili su šta poklonili svom sinu Marku i njegovoj nežnijoj polovini Minji.

Danas su se u Hramu Svetog Save u Beogradu pred Bogom na večnu ljubav zakleli sin pevača Đanija, Marko Trajković i njegova izabranica Minja. Odmah nakon ceremonije sklapanja braka, ponosni roditelji Radiša i Slađana, u razogovoru sa medijima, nisu krili sreću i zadovoljstvo povodom venčanja njihovog mezimca. 

Upitani da li na ovaj dan imaju tremu, istakli su da su navikli na veselja, te da u ovome imaju iskustva, s obzirom da je stariji sin Miloš već uveliko oženjen.

Foto: ATAIMAGES

Svadba Đanijevog sina

- Prevazišli smo tremu, ovo nam je drugi sin, preostaje nam Sofijino punoletstvo je u novembru. Mi smo naše odužili. Bilo je prelepo, mirniji smo zbog cele situacije koja se dogodila u zemlji - istakli su Slađana i Đani.

S obzirom da je Đani najavio spektakl danas, te da su mu džepovi puni para koje je spremio za čašćavanje, estradni par je otkrio šta su Marku i Minji poklonili.

- Poklonili smo mu krov nad glavom, ono najbitnije, ljubav, pare, kola, cipele - istakao je Radiša, a na pitanje ko će večeras na slavlju biti najveseliji rekao je u šali:

- Videćemo, sve zavisi od količine alkohola.

Foto: ATAIMAGES

Svadba Đanijevog sina

Đani i njegova supruga osim dvojice sinova roditelji su i ćerke, koja je za sada jedina neudata, sa okupljenim novinarima među kojima je i ekipa Informera progovorili su i to ćerkinoj udaji.

Kada se Sofija bude udavala biće to moj najveseliji i najtužniji dan u mom životu. Mada ko kaže da ćemo je pustiti iu kuće. Dovešćemo zeta kod nas - našalila se pevačeva supruga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 11 meseci

Srbija u žalosti,Žex hoće da ukine zadrugu a Đani ženi međeda...strašno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija