• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević/Tamara Matić

16.05.2023

13:46

SINANOVA ĆERKA TVRDI ZA INFORMER: RAŠID JE UBIJEN!

printscreen/Instagram

Estrada

SINANOVA ĆERKA TVRDI ZA INFORMER: RAŠID JE UBIJEN!

Podeli vest

Sestra Rašida Sakića, Đulkica, sa kojim je za života bila u lošim odnosima, tvrdi da je njen brat ubijen.

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pevača Sinana Sakića, navodno je ubijen sinoć u KPZ Sremska Mitrovica - otkriva Đulkica Sakić Amzić za Informer: 

- Čula sam da je ubijen, ali dok mi zvanično ne jave ne mogu da pričam o tome. Čekam izveštaj iz policije i obdukcioni nalaz o detaljima njegove smrti.

Vest o iznenadnoj smrti pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici Loznica Grad, a porodicu su obavestili iz zatvora o Rašidovoj smrti.

 

 

Kako prenose mediji, neutešna majka Velida plače i ne može da dođe sebi, a uzrok iznenadne smrti još se utvrđuje.

Đulkica i Rašid nisu bili u najboljim odnosima nakon smrti ona Sinana, a on joj je, prema njenim rečim, čak zapalio kuću. Đulkica se od brata oprostila na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen instagram

Obaja Đulkice Sakić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anonimno

pre 11 meseci

Danas je inace protes poljoprivednika u Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija