• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

17.05.2023

07:20

SOFIJA OBLAČI DŽENIFER LOPEZ! Svetska muzička zvezda oduševljena haljinama srpske kreatorke!

Reuters

Estrada

SOFIJA OBLAČI DŽENIFER LOPEZ! Svetska muzička zvezda oduševljena haljinama srpske kreatorke!

Podeli vest

Dženifer Lopez pozvala Sofiju Milošević, tražila da joj pošalje nekoliko haljina i da joj dizajnira kreaciju koju će nositi na jednoj gala zabavi u Holivudu.

Sofija Milošević oblači Dženifer Lopez! Srpsku kreatorku i suprugu fudbalera Luke Jovića preko svojih agenata pozvala je svetska muzička zvezda i zatražila da specijalno za nju dizajnira haljinu koju će nositi na jednoj zabavi u Holivudu!

- Sa Sofijom su pre nekoliko dana putem Instagrama kontaktirali stilisti slavne pevačice i glumice. Napisali su joj da je Džej Lo oduševljena njenim kreacijama koje je videla na toj društvenoj mreži i da im je kazala kako "Sofija odlično spaja seksi i elegantan stil". Tražili su od nje da im pošalje nekoliko haljina za Džej Lo i pitali je da specijalno za nju dizajnira unikatnu haljinu koju bi nosila na jednoj gala zabavi - priča za Informer izvor blizak poznatoj kreatorki i manekenki.

Foto: Instagram

Sofija Milošević

 Sofija je na početku bila ubeđena da se neko šali s njom:

- Mislila je da je to šala nekog njenog prijatelja i nije planirala da odgovori na poruku. Međutim, kada je ubrzo dobila još jednu poruku u kojoj su je zamolili da im pošalje nekoliko haljina i ostavili su joj broj telefona, shvatila je da je stvar ozbiljna. Sofija im je odgovorila da će se potruditi da haljine stignu što pre do Lopezove. Odmah se pohvalila Luki, koji joj je rekao da se ponosi njome - priča naš izvor.

Manekenka je zbog toga odložila sve obaveze u Firenci, gde živi sa suprugom Lukom i decom, i došla je u Srbiju.

Foto: Reuters

Dženifer Lopez - Jedna od najlepših žena sveta

- Spakovala se i prekjuče je sletela u Beograd samo na jedan dan. Otišla je do svog ateljea, ponela haljine i poslala ih za Ameriku! Sofija je zatim prvim avionom otišla u Istanbul zbog poslovnih obaveza, odakle će uveliko početi da kreira haljinu za Dženifer! Dogovorili su se da joj uskoro pošalje skice, a onda će joj Džej Lo javiti da li će imati neke korekcije - priča naš izvor.

Dženifer bi uskoro trebalo da poseti Srbiju i rekla je da želi da upozna Sofiju.

Foto: printscreen instagram/jlo

Dženifer Lopez

- Njeni saradnici kazali su Sofiji da Džej Lo želi da je upozna kad dođe u Beograd jer bi volela da nastave saradnju. Sofija je rekla da će se potruditi da u tom trenutku bude u Beogradu, a ako bude sprečena, obećala je da će zbog nje otputovati u Ameriku, gde je, inače, godinama živela dok se aktivno bavila manekenstvom - kaže naš izvor.

Sofija je za Informer potvrdila da su je pozvali stilisti Džej Lo!

Foto: Insajder

Sofija Milošević - Uspešna manekenka i dizajnerka

- Tačno je da su sa mnom kontaktirali stilisti slavne pevačice i glumice, ali detalje saradnje ne mogu da otkrivam - kratko je rekla Miloševićeva.

Džej Lo nosila haljine Meline Džinović

Ovo neće biti prvi put da Dženifer Lopez nosi srpske brendove. Ona se pre nekoliko godina na jednom javnom događaju pojavila u kreaciji Meline Džinović, supruge Harisa Džinovića. Pevačica je elegantnu tirkizno-zelenu haljinu, koja joj je istakla obline, nosila u Njujorku na venčanju svog prijatelja. Melina je bila oduševljena!

- Ko je bolji ambasador bilo koje odeće od Dženifer Lopez?! Presrećna sam, jer je ovo šesti put da Džej Lo nosi moju haljinu, što znači da joj se brend dopada i da mu se iznova vraća. Takve stvari daju mi vetar u leđa da sa svakom sledećom kolekcijom budem sve bolja - rekla je Melina.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija