• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

16.05.2023

14:10

SINAN JE MNOGO VOLEO RAŠIDA! Prva supruga legendarnog pevača iznela EMOTIVNE DETALJE o odnosu oca i sina!

Facebook printscreen

Estrada

SINAN JE MNOGO VOLEO RAŠIDA! Prva supruga legendarnog pevača iznela EMOTIVNE DETALJE o odnosu oca i sina!

Podeli vest

Velida Milkić, prva supruga legendarnog pevača Sinana, pre nekoliko godina prvi put je za medije govorila o svom braku, razvodu i deci sa Sakićem.

Sinoć je u Sremskoj Mitrovici, gde je služio zatvorsku kaznu, preminuo sin Sinana Sakića, Rašid, a njegova neutešna Velida je neutešna usled tragedije koja ju je zadesila. 

Velida Milkić, prva supruga pokojnog Sinana, pre nekoliko godina govorila je kako je ostavila pevača, jer se u njihov brak umešala Sabina, kojoj je on napravio dete iako je bio oženjen.

Sinan i ja smo se rastali zbog nje. On se viđao sa Sabinom dve godine dok smo bili u braku, nas dve smo bile trudne u isto vreme, ja sam nosila Medu, a ona Đulkicu. To je bila javna tajna u Loznici. On je pomalo pevao i svirao bubnjeve dok smo bili u braku, snimio je tri singlice, a tek kasnije je počeo ozbiljnije da snima - pričala je Milkićeva.

Foto: Facebook printscreen

Velida Milikić

Nakon što se rastala sa pevačem, Velida se vratila u Bosnu sa sinom Medom, dok je pokojni Rašid ostao sa ocem i maćehom.  

- Ćelo (Rašid, prim. aut.) jeste Sinanovo prvo dete, njega je mnogo voleo. Želim da se zna da je Sabina bila ta koja je moju decu odbacivala, samo je svoju decu gledala. To traje 37 godina, otkad sam se ja razvela od Sinana. Rašid je imao tri godine kada smo se rastali, a Medo je imao deset meseci. Sudski su obojica pripala meni, ali je Sinanov otac mnogo voleo Rašida, tražio je da dete ostane s njima i ja sam na kraju popustila.

- Redovno smo se viđali sve do rata u Bosni, s tim što ja nikada nisam bila u kontaktu sa Sabinom, nismo se ni srele i ne želim nikada da je vidim. Ta žena toliko mrzi moju decu da ja to u životu nisam videla nigde. Medu su odbacili bez razloga, Sinan ga je retko viđao. Pre 17 godina kupili su mu stan, ali nisu hteli da ga prevedu na njega, sva imovina je na Sabinino ime - pričala je Velida za Kurir, dodajući da je pokojni pevač bio pod velikim uticajem svoje druge supruge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pazi sad

pre 11 meseci

ovo je bitno a o protestima ni rec, govna plutajuca, ici cete uskoro u kanalizaciju gde i pripadate marionete usrane

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija