• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

17.05.2023

11:20

BRESKVICA PRIPREMA VENČANJE SA POLICAJCEM: Htela bih malu svadbu, neće pevati poznati

E-Stock

Estrada

BRESKVICA PRIPREMA VENČANJE SA POLICAJCEM: Htela bih malu svadbu, neće pevati poznati

Podeli vest

Anđela Ignjatović Breskvica otkrila je kakvu svadbu priprema sa dečkom Nemanjom Stanisavljevićem i da li će joj neko od poznatih pevača zapevati na veselju.

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica nakon raskida sa reperom Mihailom Veruovićem Vojažem sreću je pronašla pored zgodnog policajca iz Leskovca, Nemanje Stanisavljevića sa kojim planira da provede ostatak svog života.

Foto: prinstscreen

Breskvica sa dečkom

Tinejdž zvezda progovorila je i o svadbenom veselju koje planira sa svojim partnerom. 

- Sve je na privatnom planu baš kako treba! Nekad u budućnosti bih volela da imam malu svadbu ne volim veliko ništa. Tu bi bio najuži krug bliskih ljudi i niko poznat ne bi pevao.

Breskvica nam je otkrila i na šta troši zarađen novac kao i koji privatni biznis pokreće.

Foto: E-Stock

Breskvica

- Najviše novca trošim na kola. Želja mi je da pokrenem servis za automobile, ali za sada ne mogu time da se bavim. Plan mi je da to bude neki moj biznis u budućnosti. Svakoj koleginici bi popravila automobil u svom servisu.

Crvenokosa pevačica se na svom nastupu pojavila u majici sa likom Dare Bubamara za koju kaže da je ikona.

Foto: printscreen instagram

Dara Bubamara


- Tu ženu baš gotovim, ona mi je ikona. Zanimljiva mi je i pozitivna. Kada sam videla da postoji majica sa njenim likom odmah sam je poručila i obukla na svom nastupu. 

Foto: E-Stock, Ata Images

Breskvica oduševljena Draganom i Brenom

Breskvica je nedavno nastupala i sa Lepom Brenom, ali i Draganom Mirković i otkrila šta misli o njima. 
- Imala sam tu čast da sa dve najveće zvezde nastupam i veoma sam ponosna zbog toga. Sa Draganom sam već pevala ranije u Parizu i ta žena je nesto najdivnije na svetu. Toliko divno biće da ne mogu to objasniti. Brenu sam videla sada prvi put u životu kada sam silazila sa bine. Samo sam je gledala presrećna sam bila što delim binu sa njima. 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija