• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.05.2023

13:19

OPREMILI DOM KAO IZ ČASOPISA! Marija Mikić pokazala unutrašnjost kuće koju su kupili!

printscreen/Instargam

Estrada

OPREMILI DOM KAO IZ ČASOPISA! Marija Mikić pokazala unutrašnjost kuće koju su kupili!

Podeli vest

Pevačica Marija Mikić porodila se pre desetak dana, a samo nekoliko nedelja pre rođenja sina Milije, njen suprug Jovan i ona kupili su kuću koja je još u fazi opremanja.

S obzirom na to da su pevačica i njen suprug proširili porodicu, te su nakon ćerke Đurđe, dobili i sina, bilo im je potrebno više prostora zbog čega su kupili kuću koju sređuju s mnogo pažnje.

Foto: Instagram/printscreen

Nakon dnevnog boravka i hola koji je pevačica pokazala u nekoliko navrata, sada je otkrila i kako su uredili spavaću sobu koja je u sivim tonovima.

Foto: Instagram/printscreen

Marija Mikić pokazala i spavaću sobu

Marija je pokazala raskošni bračni ležaj, kao i dekoraciju koja uključuje i njene omiljene romane koje je poređala kod uzglavlja.

Osim što se bavi uređenjem doma, Marija je rešila da se vrati poslu i gostovanjima, te je sinoć bila u emisiji kod Ognjena Amidžića ge je priznala da joj je falilo druženja:

- Malo mi je falilo, javnost, posao, druženja... Hvala Bogu da je sve prošlo kako treba, i bolje nego što treba- kazala je raspoloženo ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija