• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.05.2023

17:10

PRIČALO SE DA JE KEBA BIO OČAJAN, LJUBAV SA NJIM JE BILA TAJNA! Javnost godinama ne zna ništa o Nataši Kojić, evo sa kim se zabavljala u Americi!

printscreen

Estrada

PRIČALO SE DA JE KEBA BIO OČAJAN, LJUBAV SA NJIM JE BILA TAJNA! Javnost godinama ne zna ništa o Nataši Kojić, evo sa kim se zabavljala u Americi!

Podeli vest

Ćerka pevača Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić još 2008. godine otišla je u Ameriku gde je nastavila da živi i pokušala da izgradi karijeru u Holivudu, a sada su u javnosti isplivali detalji njene veze sa više od deceniju starijim muškarcem.

Kako navodi "Hello", Nataša je izvesno vreme navodno bila u vezi sa tamnoputim muzičarem po imenu Azija Kajls, koji je od nje stariji 12 godina.

Iako se spekulisalo da su Keba i njegova supruga Olja bili protiv Natašine veze i tada potencijalnog zeta, crnca iz Amerika, pevač je jednom prilikom pomenuo da nikada nije delio ljude ni po boji kože, ali ni po drugim opredeljenjima.

Foto: Instagram

Ne želim da hranim ničije predrasude jer ih u životu nikada nisam imao. Zar je uopšte bitno ko je niži, ko je viši rastom, ko je mlađi, a ko stariji, da li je manje ili više lep, kakve je boje kože, koje je nacionalnosti i kog seksualnog opredeljenja. U mom srcu postoji samo ljubav kao naslov najlepše pesme - izjavio je svojevremeno folk pevač za "Kurir", pokušavajući da demantuje glasine.

Foto: Printcreen

Foto: Printcreen

Podsetimo, i dok je javnost uglavnom nagađala da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, pevač je prošle godine rešio da stavi tačku na takve glasine.

- Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja kćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista - rekao je Keba, prenosi "Ekspres".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 1 godinu

Decko joj je zaista sladak,kao cokolada.Od lepote i izgleda zastaje dah,mora da su mama i tata presrecni.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija