• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.05.2023

20:57

ŠTA ĆE VLADE REĆI?! SNEŽANA DIVAC BEZ BLAMA POKAZALA TELO! (FOTO)

Instagram

Estrada

ŠTA ĆE VLADE REĆI?! SNEŽANA DIVAC BEZ BLAMA POKAZALA TELO! (FOTO)

Podeli vest

Ana Divac objavila je fotografiju na svom "Instagramu" u kupaćem kostimu.

Pedesetšestogodišnja supruga Vlade Divca, koja je uspešna žena i posvećena majka želela je da pokaže da ništa jednu ženu ne čini lepšom od samopouzdanja.

Plažom uz more, Ana Divac u kupaćem kostimu pozirala je i uživala u "letnjim vibracijama" kako je to opisala na svom profilu, pokazavši da ponosno i prirodno stari, a da u svemu tome izgleda prelepo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Silueta zrele žene, i sitni nedostaci koje ima svaka žena, učinili su da Ana izgleda prirodno, prelepo i da na račun svog prirodnog, negovanog izgleda u šestoj deceniji dobije niz komplimenata.

Posebno što Ana već neko vreme propagira "body positivity", te se ne libi da uživa u svome telu, a fotografije ne uređuje, kako bi njene pratiteljke mogle da vide da se kao i svaka druga žena i ona bori sa celulitom, viškom kilograma i ostalim nesigurnostima, koje pobeđuje zahvaljujući ljubavi prema sebi i svom telu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija