• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

18.05.2023

13:50

MAJSTOR SAM U TOME! Teodora Džehverović otkrila šta bi radila da nije pevačica!

prinstscreen

Estrada

MAJSTOR SAM U TOME! Teodora Džehverović otkrila šta bi radila da nije pevačica!

Podeli vest

Teodora Džehverović pokazala je svima kako se snalazi u kuhinji, a onda otkrila i i čim bi se bavila da nije pevačica.

Teodora Džehverović već neko vreme je glavna meta medija zbog provokativnog ponašanja ali i fotografija koje su na granici erotike, a sada je odlučila svima da pokaže i kako se snalazi u kuhinji.

Pevačica je na svom Instgramu snimila video gde priča da je postala koktel majstor i istakla da bi se time bavila da nije pevačica. Pokazala je recept za hladno piće koje obožava, a onda otkrila i šta njeni prijatelji misle.

Foto: prinstscreen

Teodora Džehverović

Poznato je koliko Teodora provodi vremena u teretani, a sada je sve iznendila i ovim umećem koje je oduševio njene prijatelje.

- Da nisam pevačica bila bih koktel majstor jer imam osećaj za te stvari - rekla je na samom početku mala Džehva i otkrila glavne sastojke:

Foto: prinstscreen

Sastojci za Teodorin koktel

- Pravim za sebe bezalkoholni koktel, a za društvo sa alkoholom. Koristim mentu, limetu, kiselu vodu...

Foto: prinstscreen

Teodora Džehverović pravi koktel

Pevačica je priznala i da nema sve što koriste pravi koktel majstori ali planira da kupi.

- Koristim blender jer nemam šejker i sastojke ubacujem po nekom svom mišljenju nemam odrešenu meru koliko čega. Prvo sipam u blender malo sirupa od mente i limuna, sirup od zove, limun, džin, 3 lista mente i iscedim malo limete. Sve to izblendiram i stavim u čašu led, sipam ovaj napitak i kiselu vodu. Ono što je bitno koristim zlatnu slamčicu i dekorišem sa listovima nane.

Foto: prinstscreen

Završen koktel

Kada je završila sve i ukrasila Teodora je rekla da se njenim prijateljima dopao napitak koji su konzumirali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija