• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.V./A.S.

18.05.2023

14:27

ZLATI PETROVIĆ POZLILO NA SAHRANI LANE TOKOVIĆ! Pevačica potpuno skrhana od bola, nije mogla da zaustavi suze

Zoran Sinko

Estrada

ZLATI PETROVIĆ POZLILO NA SAHRANI LANE TOKOVIĆ! Pevačica potpuno skrhana od bola, nije mogla da zaustavi suze

Podeli vest

Zlata Petrović došla je među prvima da isprati svoju koleginicu Lanu Toković na večni počinak, a pevačica je bila potresena pa joj se u jednom momentu i slošilo.

Poznata srpska muzičarka Lana Toković preminula je iznenada u 57. godini. 

Mnogobrojni prijatelji, porodica i kolege ostali su neutešni nakon nemilih vesti, a danas, na Novo groblje došli su da je isprate na večni počinak.

Foto: printscreen

Lana Toković

Među prvima na kremaciji pojavila se Zlata Petrović, koja je bila potpuno slomljena i nije mogla da zaustavi suze. 

Ujednom momentu, Zlati se slošilo, pa su prijatelji odmah pritrčali da pomognu pevačici i dali joj vodu da popije. Nakon nekoliko trenutaka Zlata se povratila i ostala je da stoji ispred kapele sa ostalim ljudima koji su došli da odaju Lani poslednju počast.

Podsetimo, kako je njena bliska prijateljica za Informer otkrila, Lana je preminula na VMA nakon što je dve nedelje bila u komi. 

- Lana je imala težak oblik korone i ležala je u Batajnici. Nikom nije jasno kako je dobila koronu i gde. Mi smo stalno bili uz nju i niko iz njenog okruženja je nije imao. To je ostavilo posledice na njenim plućima pa je zbog toga išla na VMA. Na VMA joj je skočila visoka temperatura, nikako nisu mogli da je skinu danima. Dobila je sepsu, lekari su učinili sve što su mogli ali već je bio kraj. Bila je dve nedelje u komi - otkrila je ona za naš portal. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17