• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2023

17:30

PAPRACAO! SANDRA, NAĐI DEČKA DA TI VUČE KOFERE! Pevačica se muči s torbama na aerodromu (FOTO)

Informer

Estrada

PAPRACAO! SANDRA, NAĐI DEČKA DA TI VUČE KOFERE! Pevačica se muči s torbama na aerodromu (FOTO)

Podeli vest

Sandri Rešić definitivno fali muškarac u životu, s obzirom na to da je sama nosila tri kofera, kesu i ranac!

Paparaco Informera uhvatio je pevačicu Sandru Rešić kako sama vuče kofere na aerodromu "Nikola Tesla", pošto se sa nastupa vratila u Srbiju.

Foto: Informer

Sandri Rešić pomaže taksista

Ona je u rukama imala čak tri kofera i veliku kesu, a na ramenima ranac. Nekoliko prolaznika prepoznalo je Rešićevu i dobacilo joj da što pre nađe dečka.

Foto: Informer

Sandra Rešić vadi telefon iz ranca

- Promenila sam boju kose, više nije ljubičasta! Sad će valjda i neki muškarac da se pojavi u mom životu - uzvratila je ona sa osmehom i nastavila da gura prtljag.

Foto: Informer

Sandra Rešić na aerodromu

Kada se umorila, zamolila je taksiste da joj pomognu, što su oni oberučke prihvatili. Čim je spakovala kofere u automobil, bivša učesnica "Zadruge" izvadila je mobilni telefon iz ranca kako bi javila majci Cici da je bezbedno sletela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 11 meseci

Sve sto nosi bi stalo u jedan veliki kofer. Problem je sto treba razmisliti a ona ocigledno nema kefalo za to.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija