• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G. TODOROVIĆ

19.05.2023

07:00

BOG MI JE ZABRANIO DA PRIČAM O MILANU! Pevačica o intrigantnom odnosu sa bivšim dečkom!

ATA Images/printscreen instagram

Estrada

BOG MI JE ZABRANIO DA PRIČAM O MILANU! Pevačica o intrigantnom odnosu sa bivšim dečkom!

Podeli vest

Bog mi je zabranio da pričam o Milanu Stankoviću, kaže Rada Manojlović za Informer!

Folk zvezda i pevač zabavljali su se od 2008. do 2013. godine, ali su i posle raskida ostali dobri prijatelji.

Tajni razgovori

Iako se redovno viđaju, Rada je veoma tajnovita kad je reč o njihovom druženju i pričama da je bivši pevač "Zvezda Granda" rešio da se zamonaši.

- S Milanom pijem kafu, ali ne mogu da pričam o njemu, niti o temama o kojima razgovaramo kad se vidimo! To nije za javnost. Ako rešim da otkrijem detalje naših razgovora, onda ću to i da naplatim! Tako rade poznate ličnosti u svetu - kaže Manojlovićeva, koja na pitanja da li joj je zapravo Stanković zabranio da priča o njemu i da li ga podržava u nameri da se zamonaši odgovara:

Foto: Insajder/Pixabay

Rada i Milan su bili u ljubavnoj vezi

- Nije mi Milan zabranio, već Bog! Kao da se kroz njega ukazala viša sila i rekla mi: "Vaši razgovori moraju da budu tajna." Što se tiče toga da li će da se zamonaši, i to je tajna! Da sam pametna, pa da i ja krenem njegovim putem. Mnogo je lepše s Bogom nego s ljudima.

Ništa bez sestre
Sestra Maja mi je menadžerka, stilistkinja, krojačica, kuvarica, čistačica...
Rada Manojlović

Pevačica, koja već neko vreme nije sa kolegom Harisom Berkovićem, kaže da nije zaljubljena.

- Ne razmišljam o ljubavi! Koncentrisana sam samo na pesme i nastupe, jer mnogo radim. Kad je reč o Harisu i meni, svašta se pričalo. Ljudi su nagađali da ga moja porodica ne voli, kao i da njegova nije prihvatila mene. I to sve samo zato što sam starija od njega devet godina i što smo različite vere. To nije istina - priča Rada i dodaje da je procvetala otkako joj je sestra Maja postala menadžerka:

- Presrećna sam što sam promenila tim s kojim sam sarađivala. Sada sve pare ostaju u kući! Da mi je Bog dao pameti, tako bi bilo od početka moje karijere. Maja ume da pregovara s gazdama, da se svađa, natera ih da mi plate nastup. Ja bih pevala za džabe! Sestra mi je sve: stilistkinja, krojačica, kuvarica, čistačica...

Voleli se
Harisu i meni nije smetala razlika u godinama i veri, kao što su neki mislili
Rada Manojlović

Obožava Gagu

Manojlovićeva smatra da upravo zbog lošeg tima s kojim je sarađivala dosad nije imala nijedan koncert!

- Za razliku od mene, moje mlađe koleginice Tea Tairović, Milica Pavlović i Aleksandra Prijović zakazale su velike koncerte u Beogradu. Srećna sam zbog njih! Ako ne budem radila, otići ću na sva tri. I naravno, kod Dragane Mirković 29. decembra u Areni. Taj datum sam upisala crvenim slovima u kalendaru - priča Rada.

Foto: ATAIMAGES

Dragana Mirković

Broj:
37 godina ima Rada Manojlović
5 godina su bili zajedno Rada i Milan

Super je što me porede sa Vendi

Rada tvrdi da joj ne smeta što je pojedinci na društvenim mrežama porede sa Vesnom Vukelić Vendi:

- Super mi je kad na Tviteru pišu da izgledam kao vašarska pevačica i porede me sa Vendi. To i hoću! Zbog čega su vašari loši?! To mi uopšte ne smeta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija