• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

19.05.2023

12:00

VANJA MIJATOVIĆ RAZBESNELA MLADENCE! Pevačica otkazala svadbu: DUŠA NIJE MOGLA DA PEVA

Informer

Estrada

VANJA MIJATOVIĆ RAZBESNELA MLADENCE! Pevačica otkazala svadbu: DUŠA NIJE MOGLA DA PEVA

Podeli vest

Vanja Mijatović otkazala je sve nastupe kao i svadbeno veselje na kom je trebala da nastupa što je razljutilo mladence.

Pevačica Vanja Mijatović, otkazala je sve nastupe, uključujući i venčanje u Makedoniji na kome je trebala da nastupa što je posebno razljutilo mladence. Razlog za ovu odluku jeste zbog nezapamćenih tragedija koje su se dogodile u Srbiji.

- Naša zemlja se suočila sa neverovatnim tragedijama koje su me veoma pogodile. Zbog toga sam odlučila da otkažem sve nastupe, uključujući i tezgu na jednoj svadbi u Makedoniji - rekla je Mijatović.

Foto: Instagram

Vanja Mijatović

Pevačica je istakla da je bila u vrlo neprijatnoj situaciji, s obzirom na to da se svadba nije odvijala u Srbiji, već u Makedoniji. Bila je duboko tužna zbog strašnih događaja koji su se odigrali u našoj zemlji, ali je takođe morala da razočara nekoga otkazivanjem svadbe. Sama je organizovala svoje venčanje i dobro je upoznata sa svim emocijama koje takav trenutak nosi.

Foto: Instagram

Vanja Mijatović

- Duša nije mogla da peva zbog tolike tragedije. Međutim, sa druge strane, oni možda nisu uspeli da me razumeju. Moguće da su bili iznervirani, ali ja ne želim da sudim - izjavila je Mijatović u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića.

Podsetimo, pre dve nedelje Srbiju su zadesile nezapamćene tragedije. U jednoj osnovnoj školi na Vračaru, 13-godišnji učenik je oduzeo živote osmoro svojih vršnjaka i jednom čuvaru škole. Samo dan kasnije, u okolini Mladenovca, 21-godišnji napadač izvršio je krvavi pohod u kojem je stradalo osam nevinih ljudi. U periodu od samo dva dana, u Srbiji je izgubilo živote čak 17 osoba, dok je 21 osoba povređena. Među žrtvama najviše je bilo nedužne dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija