• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

19.05.2023

20:40

VELJKO RAŽNATOVIĆ SE ISELIO IZ BEOGRADA! Definitivno napustio Cecu: NIKADA SE NEĆU VRATITI!

printscreen

Estrada

VELJKO RAŽNATOVIĆ SE ISELIO IZ BEOGRADA! Definitivno napustio Cecu: NIKADA SE NEĆU VRATITI!

Podeli vest

Sin naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović se preselio iz vile na Dedinju u Beogradu, gde je odrastao sa majkom i sestrom Anastasijom Ražnatović u Titel kod Novog Sada.

Kako je Veljko naveo, on dolazi u Novi Sad na treninge, ali retko kad svraća u Beograd i za to ima dobre razloge.

Iako živi u Titelu, Veljko gotovo svaki dan putuje za Novi Sad kako bi odradio svoj trening, ali u poslednje vreme Veljko trenira u Beogradu jer je tu Bogdana sa bebom.

Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo - kaže Ražnatović.

Foto: Prinrtskrin

A koliko je Veljko Ražnatović posvećen sportu, govori i to da u budućnosti planira da pokrene bokserski kamp za decu. Kako je prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji istakao, bokserski kamp koji pokreće za decu biće pristupačan za sve, kao i da se odlučio za to jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta.

Foto: printscreen

Sa Bogdanom pronašao svoje parče raja

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
abc

pre 11 meseci

Arkan se verovatno prevrce u grobu! u njegovim godinama radio banke po Švedskoj i Nemackoj, a posle predvodio najvecu paravojsku tog vremena... a sin mu drzi krave!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija