• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

20.05.2023

11:03

DŽEJEVA SVADBA JE TRAJALA PUNA TRI DANA! Danas se udaje pevačeva ćerka, a evo kako je izgledalo njegovo venčanje!

Estrada

DŽEJEVA SVADBA JE TRAJALA PUNA TRI DANA! Danas se udaje pevačeva ćerka, a evo kako je izgledalo njegovo venčanje!

Podeli vest

Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog sutra će reći sudbonosno da svom izabraniku Stefanu Davidoviću, a kada se njen otac oženio njenom majkom Nadom, svadbeno veselje je trajalo tri dana!

Za slavlje je sve spremno - kum pevača Zoran Jagodić Rule sve vreme je proveo uz mladu, pomažući joj pri organizaciji. Prema dosadašnjim natpisima, među zvanicama su i brojne poznate ličnosti koje su bile bliske s legendarnim folkerom, a kako je Rule napomenuo za domaće medije, prvi ples mladenci će odigrati uz čuveni hit "Sunce ljubavi".

Foto: Printscreen

Fotografija sa Džejevog venčanja

Kada je Džej, sa druge strane, bio rešio da stane na ludi kamen, svadba je trajala puna tri dana. Gosti su mu dolazili sa svih strana sveta, ne bi li kako i dolikuje proslavili njegovu i Nadinu ljubav. Džej je Nadu obožavao, njeno ime je čak i istetovirao na ruci, pisalo se ranije. Nada mu je podarila naslednice Mariju i Anu, koja je već udata za pevača Adila Maksutovića.

Dok stara fotografija s njegove trodnevne svadbe iznova kruži društvenim mrežama, kako mu se danas udaje ćerka, podsećamo kako je Džej pričao o svom venčanju ne skidajući osmeh sa lica.

Foto: tv pink printscreen

Džej Ramadanovski, pevač

- Fora je u tome što se nismo budili uopšte. Svadba je počela u petak, a završila se u ponedeljak. Tri dana je trajala i, baš, evo, tu, što ja kažem, Dorćol - Menhetn, svi moj drugovi ovde, to je stvarno bilo toliko naroda. Drugovi od mojih drugova iz cele stare Jugoslavije, pa iz Nemačke, Italije, Holandije, ma. Nema odakle nisu došli na svadbu. Uglavnom iz neke moje branše, ali bili su malo jači mangupi. Odu kući, odspavaju dva, tri sata i vrate se. Tri muzike sam imao. Dok jedni prave pauzu, drugi sviraju i sve tako. Nema pauze! Nenormalna svadba. Tri dana, šator i samo ljuljaj - kazao je Džej svojevremeno tokom jednog televizijskog gostovanja.

Nada i Džej ostali su bliski i posle razvoda. Udruženim snagama brinuli su o naslednicama, a Džej je jednom naglasio kako je ona za njega i heroj.

- Nemam ljubav. Ponekad mi zafali, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada. Mogu da nađem devojku, da je zagotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imao sam četiri ozbiljne, ali... Živeo sam tako, zarađivao, trošio - objašnjavao je nekad u izvesnoj emisiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija