• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Star

21.05.2023

11:25

RADA OTKRILA ZAŠTO NIJE POŽELELA DA RODI: Psihijatar mi je objasnio da je gubitak majke rezultirao time

ATAIMAGES

Estrada

RADA OTKRILA ZAŠTO NIJE POŽELELA DA RODI: Psihijatar mi je objasnio da je gubitak majke rezultirao time

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović je sa 19 godina izgubila majku, a prerani gubitak naterao ju je da preuzme odgovornost za celu svoju porodicu, pa joj je sestra bila kao dete.

Zbog toga što je ceo život imala nekog za koga će da brine i o kome će da se stara, Rada kaže da nije poželela da se ostvari kao majka.

- Svako bi na mom mestu dobio dete, ali ne ja, i ne zbog tih muškaraca. Kod mene je to jedna duboka psihološka priča. Psihijatar mi je objasnio da je gubitak majke kod mene rezultirao time što sam preuzela ulogu zaštitnika porodice. Zarađivala sam, sestru sam zakačila za sebe, i njoj sam bila kao majka. Imala sam o kome da brinem i nije mi trebao još neko. Jednostavno, nisam bila spremna za to.

Pevačica ističe da se ne oseća kao da ima 38 godina.

- I sada se osećam kao da imam 25 godina, a ne 38. Mislim da je moj problem u tome što odbijam odgovornost, a u roditeljstvu moraš da budeš spreman da nekog voliš više od sebe. I ovako brinem ceo svoj život, pogotovo otkako sam izgubila mamu i nanu, nisam spremna da brinem još. Imam sestru, oca, brata i ne mogu da volim više nekog i da strepim da će nešto da mu se desi. Dovoljno sam se nasekirala u životu.

Rada Manojlović kaže da je bila iskreno zaljubljena u svoje partnere.

Foto: ATAIMAGES

 

Moje veze su trajale godinama, a ne na momente. Svako ima svoju percepciju šta je ljubav i šta traži u odnosu, a ja sam tad dobijala ono šta mi je trebalo. Meni su veze bile sklonište od ludila koji nosi moj posao i od partnera sam uvek imala podršku. Uvek mi je trebao mir, a to sam dobijala. Iako je svaki moj partner bio drugačiji, ja sam, poput većine žena, od njih napravila isto. Jesi li imala potrebu da menjaš svoje partnere? Nisam, jer kada se ja zatalebasam, u mojoj glavi je to ljubav za ceo život. Sve veze su mi dugo trajale i dešavalo se da drugi vide da ti odnosi ne vode ničemu, ali ja sam bila uporna ko mazga, bez rezona i mozga. Stoički sam podnela te raskide. Meni je uvek bilo lepo.

Pevačica progovorila o Harisu Berkoviću i Milanu Stankoviću.

- Pisalo se svašta o tome, ali ne bih da načinjemo tu temu. Što se tiče mojih drugih odnosa, mnogi znaju za moju vezu s Milanom Stankovićem. To je bila više neka vrsta duhovne veze. Milan je moj prijatelj i s njim sam odrasla. Upoznali smo se u „Zvezdama Granda“ kad smo imali po 19 godina. Pola života se poznajemo i taj odnos drugačije posmatram. Sve je imalo svoj razlog. Ne kajem se što je toliko trajalo, mislim da sam bila iskrena i čista.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija