• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J. V.

22.05.2023

07:15

GOBELJA POKLONIO KAĆI NARUKVICU OD 26.000 EVRA! Pevačica za rođendan od muža dobila skup poklon!

Marko Đoković

Estrada

GOBELJA POKLONIO KAĆI NARUKVICU OD 26.000 EVRA! Pevačica za rođendan od muža dobila skup poklon!

Podeli vest

Kaća Grujić je za 31. rođendan od muža Marka Gobeljića dobila narukvicu "kartije" od 26.000 evra!

Fudbaler nije štedeo novac, pa je svoju dragu iznenadio luksuznim nakitom poznatog brenda, koji pevačica inače obožava.

Foto: Marko Đoković

A od muža... "kartije"... Kaća i Gobelja

- Kaća je u subotu doputovala iz Ljubljane, gde je imala nastup, a Gobelja i ćerka Katja su je sačekali u njihovom stanu sa cvetnim aranžmanima, tortom u obliku srca i jagodama u čokoladi. Kaća je skakala od sreće kad je videla muža i ćerku! Odmah se presvukla i otišli su porodično u obližnji restoran, gde ju je sačekao specijalan poklon. Na stolu je, naime, stajala kutijica njenog omiljenog brenda "kartije", a unutra je bila narukvica ukrašena cirkonima. Kaća je zaplakala od sreće! Narukvica je prilično skupa, čula sam da ju je Marko platio čak 26.000 evra - ispričala nam je pevačicina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

 
Pošto je ovo treća narukvica tog brenda koju je dobila od muža, predložili smo joj da uzme umetničko ime Kaća Kartije, kaže 
Kaćina drugarica

Foto: instagram

Zovu je Kaća Kartije

Kako saznajemo, ovo je treći poklon brenda "kartije" koji je Kaća dobila od muža! Fudbaler Crvene zvezde je pevačici poklonio narukvicu tog brenda kada je rodila ćerku Katju u decembru 2021, a u februaru ove godine, na Dan zaljubljenih, dao joj je još jednu!
- Pošto je ovo treća narukvica tog brenda koju je dobila od Gobelje, predložili smo joj da uzme umetničko ime Kaća Kartije! - završava priču pevačicina drugarica.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija