• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

22.05.2023

07:47

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KOLIKO IMA KILOGRAMA: Nikad bolje nisam izgledala

Predrag Milosavljević

Estrada

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KOLIKO IMA KILOGRAMA: Nikad bolje nisam izgledala

Podeli vest

Aktivan život i žestoki treninzi svakodnevica su Jovane Jeremić koja se sada pohvalila kilažom i istakla da nikada bolje nije izgledala.

Osim kilaže, Jovana je sa svojim pratiocima podelila i koliko je visoka, te se pohvalila da nikada bolje nije izgledala:

Foto: Predrag Milosavljević

Jovana Jeremić

- Jovana Jeremić, 32 godine, 163cm-53kg. Nikada nisam bolje izgledala. Slika je bez grama fotošopa. Dovela sam telo do savršenstva - napisala je Jovana.

Ona je na osnovu svog izgleda dobila ogroman broj komplimenata: "Bomba", "Džepna venera", "Sitna, a dinamitna", "Prezgodna" samo su neki od komentara koji su usledili.

Foto: Predrag Milosavljević

Pohvalila se i visinom i težinom... Jovana

Jovana je nedavno priznala da li je njenom partneru teško da se izbori sa njenim udvaračima.

- Njemu nije teško, niti će mu biti, zato što je on dovoljno jak i moćan, samouveren da zna da ja volim samo njega. Ja to stavim do znanja, jer sam jako ljubomorna žena. Ne daj Bože da mi sutra neko startuje muža, jer svako ko bi na bilo koji način pokušao da ugrozi moju porodicu može samo da se nada najgorem. Takva sam bila i u prvom braku- kazala je Jeremićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Za mene si i dalje slonce. Kratke noge do kolena nemozes da produzis, a i nije ocigledno "istanjiti" taj deo nogu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija