• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.05.2023

08:24

MAMA UVEK ĆEŠ BITI BROJ JEDAN U SVEMU! Nika Tošić se oglasila JAVNIM PISMOM nakon napada na Karleušu: Hejteri ZANEMELI zbog njenih reči!

Instagram

Estrada

MAMA UVEK ĆEŠ BITI BROJ JEDAN U SVEMU! Nika Tošić se oglasila JAVNIM PISMOM nakon napada na Karleušu: Hejteri ZANEMELI zbog njenih reči!

Podeli vest

Nakon gostovanja u emisiji "Hit Tvit" na Pink televiziji Jelena Karleuša je na društvenim mrežama doživela pravi linč, a povodom cele situacije oglasila se njena mlađa ćerka Nika koja je majci pružila podršku.

Naime, Nika je uz fotografiju sebe sa svojom mamom Jelenom napisala veoma dirljiv tekst i pokazala da je ljubav majke i ćerke bezuslovna, da u dobru i u zlu stoje jedan uz drugu. 

Ona je navela pregršt razloga zašto je njena majka najbolja na celom svetu, kako je napisala veliki heroj na koga svi treba da se ugledaju. 

- Ponosna sam na puno ljudi, ali najviše sam ponosna na svog heroja, a to je moja mama. Zahvalna sam što imam svoju mamu u mom životu. Ona je najveći heroj koga sam upoznala, sprema mi svaki dan doručak sa najukusnijim specijalitetima, uzima mi stvari koje sam najviše želela, ustaje zbog mene u sedam ujutru da bi me spremila za školu. Ponosna sam na moju mamu, snažniju osbu nisam upoznala, radi ceo dan i nikada nije umorna da mi napravi večeru, daje savete i da pričamo satima. Kada porastem hoću da budem kao moja mama, vešta, mudra, pametna, duhovita i još mnogo toga. Isto sam ponosna na mamu što je jako uspešna u svom poslu, ponosna sam na nju šta je sve postigla u životu. Volim te mama, uvek ćeš biti broj jedan u svemu, ti si moj heroj i svi trebaju da se ugledaju na to - napisala je Nika. 

Foto: Instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija