• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/A.A

23.05.2023

12:53

DVORCI I VILE IZ BAJKE VREDNI MILIONA! SPECIJALNE SOBE, SVAROVSKI KUPATILA I RAJSKI VRTOVI! Ovo su najluksuznije nekretnine srpskih javnih ličnosti! (FOTO)

printscreen

Estrada

DVORCI I VILE IZ BAJKE VREDNI MILIONA! SPECIJALNE SOBE, SVAROVSKI KUPATILA I RAJSKI VRTOVI! Ovo su najluksuznije nekretnine srpskih javnih ličnosti! (FOTO)

Podeli vest

Poznate ličnosti domaće scene neretko znaju da otkriju javnosti deo svoje privatnosti, doma u kome žive i gde su sa porodicom napravili luksuzni raj.

Iako slavne ličnosti žive život crvenih tepiha, filmskih premijera i konstantne otkrivenosti, ono što se dugi niz godina smatralo privatnim domenom, njihovi domovi, počeli su da budu sve dostupniji, sve većim razvojem društvenih mreža. Nekada smo samo mogli da maštamo o prostorima u kojima naši omiljeni glumci ili pevači provode vreme, ali smo sada praktično pozvani, poput gostiju, da njihovim domovima i prošetamo.

Imali smo prilike da zavirimo iza zatvorenih vrata Dragane Mirković, Lepe Brene, Cece Ražnatović, Jelene Karleuše, Dare Bubamare, Branke Sovrlić, Ljube Aličića, Ace Lukasa, Vere Matović i mnogih drugih, ali koliko toga još nismo videli što skrivaju od očiju javnosti.

Dobro znamo da poznati ne kriju kako se njihova novčana dobit odražava na njihov život. Prema tome, često se u njihovim kućama mogu videti veliki bazeni, teniski tereni, bioskopi, profesionalne kuhinje i slično. Sigurno se nekada zapitate čemu sve to, ako znate da mnogi od njih to i ne koriste, ali na taj odgovor ipak nemamo pitanje. O tome se svakako može mnogo spekulisati, bilo da je to nesigurnost koja potiče iz ranijih godina dok nisu imali novca, ili se radi o jednostavnom dokazivanju.

Svakako, njihovi domovi su ono od čega su napravljeni naši snovi, i pružaju odličnu inspiraciju za enterijer i renoviranje doma. 

DRAGANA MIRKOVIĆ 

 

Foto: instagram/dragana_mirkovic

Pevačica Dragana Mirković već izvesno vreme živi u Beču sa suprugom Tonijem i decom, Manuelom i Markom, u velelepnom dvorcu koji ima poseban kulturno-istorijski značaj.

Dragana svoj privatni život ne eskponira javno, pa se tako na njenom Instagram profilu mogu naći svega nekoliko slika iz porodičnog doma.

Zamak Ebenfurt nadomak Beča Draganina je oaza mira, a jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste da je u njemu nekada živela Marija Terezija, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu.

Dvorac u potpunosti nije renoviran, baš iz razloga što je pevačica želela da sve bude autentično, pa je za uređivanje potrebno mnogo više vremena.

Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali, a odabirom nameštaja se, uglavnom, on bavio. Unikatne predmete su uglavnom kupovali u Italiji, ali nisu birali određeni motiv ili temu, već ono što im se dopadalo u određenom trenutku.

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica organizuje porodične proslave, a radi se i na muzeju, u sklopu imanja, koji će biti otvoren za posetioce.

Dragana pored dvorca poseduje i vilu u kojoj trenutno živi i posebno je ponosna na kupatilo koje je kompletno ukrašeno Svarovski kristalima, sa antičkim motivima, Versače komoda. Oni su deo dekoracije i u dnevnoj sobi.

 

CECA RAŽNATOVIĆ 

Foto: printscreen/Aleksandar Jovanović

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu i šire, a iza sebe ima preko 30 godina karijere i velikih hitova. U braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom dobila je dvoje dece sina Veljka, koji se bavi boksom, i ćerku Anastasiju, koja je krenula maminim stopama. Ono što svi znaju jeste gde se nalazi i kako izgleda njena velelepna vila.

Smeštena u srcu Beograda, na Dedinju, u čuvenoj Ulici Ljutice Bogdana, nalazi se pozamašno zdanje okruženo velikim zidinama, te je privatnost porodice osigurana jer niko ne može da zaviri u ono šta se dešava iza njih. Nekada se u sklopu njihove kuće nalazila poslastičarnica koju je držao Cecin pokojni suprug, koja je zatvorena, a pred svadbu sina Veljka sa Bogdanom, pevačica je promenila ulaz u dvorište, gde se sada nalazi visoka, crna kapija, sa zlatnim slovom "R" na sredini koje označava prvo slovo prezimena porodice.

Zanimljivo je da se na vrhu vile nalazi zatvoreni bazen koji porodica koristi tokom cele godine, a pevačica se čak u njemu fotografisala za neke modne editorijale.

Vila Ražnatovića ima nekoliko spratova, mermerno stepenište, ogradu od bakra i visoke mermerne stubove. Pevačica je uvek vodila računa o detaljima, pa se u njenoj kući nalaze i vredne umetničke slike, ali i sitnice poput ramova sa fotografijama, svećnjaka i drugih stvari koje su donosili sa raznih putovanja.

U celoj kući nalazi se stilski nameštaj, a boje koje dominiraju prostorom su zlatna i boja bakra.

Anastasija neretko ume da pokaže svoje omiljene delove kuće na svom nalogu na Instagramu, pa smo tako mogli da vidimo i da su neke sobe uređene potpuno drugačije od ostatka kuće, ali se sve uklapa stilski.

Jednom prilikom je Ceca otkrila da je dobila ponudu da njena kuća postane turističko mesto, ali na to, očekivano, nisu pristali. Ono što je sigurno jeste da mnogi ne bi žalili novca da makar na sat osete kako žive Ražnatovići.

Folk diva pored velelepnog zdanja u Ljutice Bogdana poseduje i vilu na Kipru u mestu Aja Napa. 

JELENA KARLEUŠA 

Foto: Printscreen / Instagram

Pop diva Jelena Karleuša pre nekoliko godina na poklon je dobila vilu na Dedinju od supruga Duška Tošića, čija vrednost se procenjuju na oko dva i po miliona evra.

Jelena je vredno uređivala svoj luksuzni dom, kako bi sve bilo baš onako kako je zamislila. 

Ona je nekoliko puta pokazala preko mreža kako izgleda unutrašnjost njene vile, ali i za potrebe fotografisanja puštala medijske ekipe u svoj dom. 

Pevačica je usnimila deo dnevne sobe i trpezarije, a od luksuznih detalja kojima je ukrašen dom bukvalno "zastaje dah".

Bogate, krem draperije, lampa s ružićastim perjem, i trpezarija i dnevna soba u belim i zlatnim tonovima.

Na mermernom stolu u trpezariji stoji versaće vaza, dok na zlatnim policama stoje zlatni ukrasi, a već pri pogledu na dnevnu sobu vidimo i neobičnu lampu-patku, ali i šimpanzu koji sedi i gleda na ugaonu garnituru.

Vila poseduje vrt i ogroman bazen u kome Jelena često uživa tokom letnjih meseci. 

Ono što je veoma čudno jeste da je na ogradu od betona postavljena i bodljikava žica zbog čega niko ko bi pomislio da provali u ovu vilu to ne bi mogao da uradi. Osim ograde, spekuliše se da vila ima najsavremeniji sigurnosni sistem.

Lepa Brena 

Foto: Insajder

Pevačica Lepa Brena poseduje nekoliko nekretnina pored čuvene Karingtonke na Bežanijskoj kosi koju je prodala, ima i vilu u Majamiju koju planira da proda. 

Čuvenu "Karingtonku" Brena i Boba su dosta uložili i svaki detalj sa pažnjom birali. Pevačica je čak u svojoj kući snimila i spot za pesmu "Srećna žena".

U prostranom dvorištu nalazi se veliki bazen na dva nivoa, ali i voće koje raste uz ogradu. Pevačica je često volela da provodi trenutke napolju, sedeći za stolom pored bazena.

Kuća je izgrađena na dva sprata, a njen enterijer opremljen je luksuznim i skupim nameštajem.

Sadrži nekoliko dnevnih i spavaćih soba.

Dnevnu sobu krasi predivan kamin pored kog pevačica obožava da provodi vreme tokom zime, a ostale detalje kuće možete pogledati u galeriji:

Kako su mediji svojevremeno prenosili bračni par Živojinović je ponudio za prodaju svoju raskošnu kuću u Majamiju za čak 16,9 miliona dolara. 

Kuća Lepe Brene i Bobe u Majamiju prostire se na više od 550 kvadratnih metara, a u pitanju je zdanje sa šest spavaćih soba i 6,5 kupatila s modernim detaljima i italijanskom završnom obradom. U njemu se nalazi i vrlo prostrana dnevna soba, kuhinja i lift koji vodi do krova.

 

 

Što se tiče otvorenog prostora, tu su đakuzi, letnja kuhinja okružena uređenim travnjacima, bazen. Par je, inače, pazario ovu vilu još 2012. godine, a ona je sagrađena davne 1950. godine. Nalazi se na samoj obali mora i pravi je primer luksuza u kakvom uživaju holivudske zvezde.

Svojeveremno se pisalo da su za Brenin dom bili zainteresovani Dejvide Bekam i pevačica Dženifer Lopez. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 10 meseci

Strasnooo, koje su to prazilukovicke,umisljene zvezde,to došlo iz kojekakvih selendri kojih ni na mapi nema, blamare, a sad dvorci u Beču, zlato,dijamanti,bazeni,avioni,kamioni,a do juče spavale na slamarici ! More MRRRRRSSSS seljancure

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija