• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.05.2023

12:36

NE ZNA SE KO JE LEPŠI! JOVANA I BOGDAN NA CEREMONIJI VENČANJA! Sve organizovano u manastiru Divotin: "Neka Gospod čuva vašu ljubav"!

instagram/ljubisavljeviceva

Estrada

NE ZNA SE KO JE LEPŠI! JOVANA I BOGDAN NA CEREMONIJI VENČANJA! Sve organizovano u manastiru Divotin: "Neka Gospod čuva vašu ljubav"!

Podeli vest

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović već nekoliko meseci su u ljubavnoj vezi.

Naime, nakon što su neko vreme skrivali svoju ljubav Jovana i Bogdan sve češće dele svoje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Sudeći po sadržaju koji dele, njih dvoje su srećni zajedno, a Jovana se super slaže i sa Bogdanovom ćerkom Iskrom.

Foto: Instagram/printscreen

Jovana je na pomenutoj društvenoj mreži podelila sliku iz manastira Divostin, gde su bili na jednom venčanju, uz poruku "Neka Gospod čuva vas i vašu ljubav". Misica je pozirala u beloj haljini, a Bogdan u elegantnom odelu.

Foto: Instagram/printscreen

Da podsetimo, Bogdan Srejović iz veze sa Zoranom Tasovac ima ćerku Iskru, a njegova bivša već godinama je u ljubavi sa pevačem Sašom Kovačevićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija