• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

23.05.2023

16:30

NEĆETE VEROVATI KAKO TOPALKO IZGLEDA U PETOJ DECENIJI! Pevač ima telo dvadesetogodišnjaka,  svakog dana provodi sate u teretani (FOTO)

Instagram

Estrada

NEĆETE VEROVATI KAKO TOPALKO IZGLEDA U PETOJ DECENIJI! Pevač ima telo dvadesetogodišnjaka, svakog dana provodi sate u teretani (FOTO)

Podeli vest

Milan Topalović Topalko svakog dana odradi naporan trening od dva sata.

Milan Topalović Topalko (46) ne preskače odlazak u teretanu! Nekadašnji pevač "Zvezda Granda" zbog karijere nije zapostavio brigu o zdravlju koje mu je oduvek bila na prvom mestu.

Foto: Prinskrin

Milan Topalović

Pored toga što se trudi da se zdravo hrani, pevač i redovno vežba, a sada je pokazao kako izgleda jedan njegov trening, koji traje dva sata. On je objavio fotografije iz teretane na Instagramu i napisao: "Ne da se deda".

Foto: Prinskrin

Topalko

Milan je pokazao da diže tegove, radi zgibove, sklekove, ali i druge vežbe.

Foto: Prinskrin

Topalko vežba

Pratioci na društvenim mrežama su ga pohvalili i poručili mu da, ukoliko propadne kao pevač, može da radi kao fitnes instruktor. 

Foto: Prinskrin

Ovako Topalko vežba

Njegova forma je iznenadila mnoge, budući da će Topalko uskoro postati deda. Milanova ćerka Helena je u drugom stanju.

–Radujem se unučetu. Kade je Helena bila mala, svaki dan sam je vodio u školu do četvrtog razreda. Niko me u školi nije zvao po imenu, već su me oslovljavali sa „tata“, pa mislim da to  govori i kakav ću biti deda. A biću najbolji! Roditelji moraju da sankcionišu decu i to će raditi Helena i Dragan, a supruga i ja nećemo morati da grdimo unuče. Tako ću biti najbolji deda na svetu – rekao je nedavno pevač za domaće medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija