• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

23.05.2023

15:19

OTIŠAO SI U NEBESKI SERVIS! Bivši košarkaš Zvezde slomljen zbog smrti jutjubera!

Instagram/printscreen

Estrada

OTIŠAO SI U NEBESKI SERVIS! Bivši košarkaš Zvezde slomljen zbog smrti jutjubera!

Podeli vest

Košarkaš Vladimir Štimac oprostio se od preminulog Rašića emotivnim rečima na Tviteru.

Srpski jutjuber i automehaničar Mirko Rašić pronađen je mrtav ranije danas. Mirkovo beživotno telo pronašao je njegov kolega u jednoj hali u Surčinu, u Banovačkoj 9. Prema nezvaničnim informacijama, on je oduzeo život vešanjem kanapom o metalnu gredu, konstrukciju hale.

Tragičnu vest je teško prihvatio nekadašnji reprezentativac Srbije i košarkaš Vladimir Štimac.

 

 

- Ne! Trebalo je zajedno da nađemo Golfa i da ga sredimo! Ne želim da poverujem da je ovo istina i molim se Bogu da je samo ružan san. Spontan i dobar čovek sa razumevanjem prema drugima, moj brat te je toliko cenio i poštovao, a ti si njemu učinio. Odložio si početak emisije da bi on srtigao da dođe i da te upozna. 

- Neka te anđeli čuvaju. Jedno je sigurno, gore im se kola neće kvariti jer imaju tebe. Otišao si u nebeski servis.

- Moje duboko saučešće porodici i prijateljima. Napustio nas je dobar i pošten čovek. Večna ti slava - napisao je Štimac na svom zvaničnom Tviter profilu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija