• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

24.05.2023

09:31

SAŠKA ĐOKOVIĆ SMRŠALA 21 KILOGRAM NAKON POROĐAJA! Novakova snajka otkrila šta radi svakog jutra!

Instagram prntscreen/saskaveselinov

Estrada

SAŠKA ĐOKOVIĆ SMRŠALA 21 KILOGRAM NAKON POROĐAJA! Novakova snajka otkrila šta radi svakog jutra!

Podeli vest

Saška Veselinov, odnosno Đoković, kaže da je Izbacila meso, mlečne proizvode i slatkiše a otkriva i da svako jutro na prazan stomak popije čašu ceđenog celera.

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića skinula je 21 kilogram! Nekadašnja voditeljka, a sada kreatorka priča za Hit da je za samo dva meseca posle porođaja uspela da vrati idealnu liniju.

Foto: Instagram/printscreen

Saška Veselinov


- Svako jutro na prazan stomak popijem čašu sveže ceđenog celera ili toplu limunadu. Kad stignem, treniram dva puta dnevno. Ujutru idem u teretanu, a predveče kombinujem trening i brzi hod. Uspela sam da skinem 21 kilogram! - kaže Saška i dodaje da ona i njen suprug Đorđe, brat Novaka Đokovića, ne jedu meso.

 

Foto: Instagram

Saska Veselinov


- Već godinu dana se Đole i ja hranimo vegetarijanski. Ranije smo za nekoliko obroka dnevno imali meso na tanjiru, ali se nismo osećali dobro u svojoj koži. Stalno smo bili bez energije i naduti, pa sam predložila da uradimo detoks. Izbacili smo meso i mlečne proizvode, ali i slatkiše. Dogovor je bio da to traje mesec dana. Međutim, kad smo videli rezultate, nismo želeli da se vraćamo na staro. I dalje jedemo burgere, koje inače obožavamo, ali sada niko ne ispašta jer su vegetarijanski. Mi ljudi smo sebični, po mnogim stvarima to zaključujem, ali sada pričam o stravičnom detalju, a to je da životinje moraju da stradaju kako bismo mi uživali u obroku! 

Foto: printscreen instagram

Saska i Đole

Naša sagovornica nam je otkrila svoj meni:
- Dugo sam istraživala koje namirnice mi najviše prijaju. Uradila sam test koji pokazuje na koje sam namirnice intolerantna. Sada doručkujem jaja i salatu, a ako mi se jede nešto slatko, biram ovsene pahuljice sa bobičastim voćem. Ručak mi je uglavnom vege burger od mešavine krompira, graška, kukuruza, čija semena i veganskog sira bez glutena i laktoze, a za večeru volim ribu. 

OVO JEDE SAŠKA VESELINOV

Doručak:
Ovsene pahuljice sa voćem

Ručak: 
Vege burger i salata

Večera:
Riba i salata

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 1 godinu

Lako je to kad ne moras da ustanes za posao. Dva treninga.. Čoveče ne stizem ds jedem a ne da treniram... Drugo idi na posao radi 8 sati i sve to izdrzi uz laganu hranu, vegansku.mozda i bude. Zamisli gradjevinca da jedem vegan burger..igranka za one koji imaju viska vremena, para i ne rade nista drugo nego da vode racuna o sebi. I to je super.. Ali kad imas troje dece koje moras ds prehranis a ne preziva se Djokovic onda moras ujutru da ustanes odes na posao a popodne na drugi da bi imao dovoljno za zivot

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija